Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sile koje nasrcu na Bosnu ce se umoriti,mi se necemo umoriti" ;)
Pa, vi se uvijek prvi umorite. Srbi su se naucili zrtvovati za narod a vi niste narod nego jedna sebicna skupina pojedinaca okupljena okolo jedne vjerske ideje. Vi se nikada necete zrtvovati jer svaki pojedinac medju vama gleda samo licni interes a ne interese cijele zajednice.
@BivsiTurcin3 Odjebi u skokovima ba.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bilo nekad Rimsko carstvo i bili Rimljani u Bosni. Danas nema Rimskog carstva, a ima Bosne. Bilo nekad Osmansko carstvo i bili Osmanlije u Bosni. Danas nema Osmanskog carstva, a ima Bosne. Bila nekad Austro-Ugarska monarhija i bili Austro-Ugari u Bosni. Danas nema Austro-Ugarskog carstva, a ima Bosne. Bila nekad Jugoslavija i bili Jugosloveni u Bosni. Danas nema Jugoslavije, a ima Bosne. Hoće li još neko da okupira Bosnu? Bujrum, samo neka zna, poslije ima da ga nema.
Ma hajde ba, ša fali? Samo da nisu vlasi, za ostale okupatore prilagodljivi smo.
Kad je bio rim..bosne nije bilo..nastala je hiljadu godina nakon rima..znas ti sta je hiljadu godina?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čubriloviću, mamice ti se njbm...figurativno! Stoko bezkičmenjačka i prodana dušo.
Al fakat: Srbi niste mi više smješni, koliko ste jadni u svojim pokušajima da nas izazovete na bilo koji način.... Baja ba, skontaj se, ode ti mrska u tri lijepe pm....
Ja imam dobru ideju za referendum kad je već u modi. Da se glasa da li da zabranimo našim ljudima da budu u vlasti. I onda dovedemo profesionalne političare, stručnjake iz raznih oblasti npr japanca nekog za tehnologiju, austrijanca za obrazovanje... Biće zadovoljni i ovim platama, nece biti prepucavanja jer ih briga za "vitalni nacionalni interes".
Izjave srpskih politicara dopinose nestanku genocidne tvorevine pod nazivom Republika Srpskom, moze milom, a moze i silom, kako god oni zele, mi cemo im zelju ispuniti.
Balije treba samo ignorisati i maltretirati u RS
@BivsiTurcin3 Vi živite u brdima i jazbinama a u gradove dolazite da koljete,silujete i pljačkate jer ste horda i za vas ni jedno ime nije pogrdno i mjesto sveto a ti si ker vlaški kao i ostala govna iz Genocidne tvorevine zla nastale na krvlju i paljevini zbog koje i postojite.
Da Bog da ti familija nestala stoko četnička!!!!
@BivsiTurcin3 Nepismeni,zatucani,smrdljivi,lažljivi vlahu koji brukaš i krivoslavlje ne javljaj se i sviraj na konjskom repu i urliči jer je to tvoj mitomanski duh horde u pećini
Zasto me nazivas pogrdnim imenima? Zato sto odgovora nemas onome sto ja napisah? I mene nepismenim i zatucanim zoves a ti se uvredama sluzis kada argumenata nemas?
Ti ces nestati prljavo vlasko djubre.
Ti ko brineš se za BiH, nemoj da se brineš neće je nikad nestati brate Srbine.
.....ma ja ne bombardujemo mi vi to sami sebi radite, jbt ovi djikani nisu normalni sekunde!!!
Čubriloviću majmune, mogao bi nestati!
Probali ste jednom.Probaj te opet i opet i opet i sve dokle god budete probali BOSNE I HRCEGOVINE ce biti..
Ti mjesas ljubav prema svom zavicaju sa INSTITUCIJOM drzave.. drzava je obicna prevara.. ti radis.. neko zivi od tvog rada.. isto ko i u srednjem vijeku
....Put kojim vodite RS je ista ona autostrada pakla i stradanja kojem su posle Srbija i Crna gora.Nemojte misliti da necete odvesti RS u pakao,a srbe mozda u nestanak,jer srpski narod ne moze da se odbrani ako bude rat ovdje !!! P.S. Patrioti Bosne i Hercegovine !!!
I treba da nestane