Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlocin je zlocin. Covjek je covjek. Cubrilovicu monstrumu, znaci pocinis genocid i to je sad razdor? Umobolno, poremeceno.
@BiHDragon Ne priznaju odluku, a kad su Seselja oslobodili onda je sud valjao...
razdor između naroda ste vi srbi napravili uzevsti oružje jna i napadajuci hrvatsku, vukovar, bosnu, srebrenicu i na kraju kad vise nisu bili hrvati i bošnjaci onda se napali i kosovo, a to sto ste kažnjeni hiljadama godina robija je samo prikaz stanja ko je rat i kakav rat vodio.
Cetnici u ratu cetnici jos gori u miru.
Ova presuda nema niti će imati bilo kakve posljedice po Dejtonski mirovni sporazum, Ustav i status Republike Srpske u okviru BiH. Dejtonski mirovni sporazum je 1995. godine, kao međunarodnopravni akt, potvrdio kontinuitet postojanja Republike Srpske i njenih organa i institucija od osnivanja 1992. godine, pri čemu je i potvrđen međunarodnopravni subjektivitet Republike Srpske", u okviru BiH dobro si to rekao. Reci tako i svojim ovcama u er esu
ma cubri sisaj mi fesliju hahaahahahahha djikani krepajte od muke slijedeci je pampers djeneral
a ti smradu si jos jednom dokazao da se drzis i peovodis istu ideologiju Zla...
Srbi su dobili presude na preko hiljadu godina zatvora za ratne zločine. Zar je to mali razlog da konačno priznaju kako je nastala RS?
Ahahahaha umri genocidašu.,
Na koji narod mislis.Bolesnik i ti ko i Karadzic.Nista bolji nisi ni ti samo su ovo neka druga vremena.
pa koja su gospoda oni njemci...fino priznali cijelom svijetu svoje zlocine i izvinuli se...a ovi bi nastavili po svome...pa nece se smirit dok ne pukne film i onima iz vojvodine a i sandzaka...
Ovom bolidu i mjemu slicnim i svim ostalim koji ovako razmisljaju treba nacrtati da je HAASKI sud sudio i presudjivao najgnusnijm ratnim zlocincima i ko ih slavi i velica nije nista bolji od njih.. A ovu tvorevinu gdje si ti predsjednik skupstine treba pod hitno rasformirati
Karma je je3ena stvar....
Vi Genocidaši sa vašim bolesnim snovima o velikoj smrdiji kao i UZP-ovci sa velikom kroaciji ste oni koji unose 'razdor', mater vam zločinačku onu agresorsku.
Podmazite mašine brm brm🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
Podmazite mašine brm brm🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜