Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ma,sve kandidate da pozovu na debatu, niko ne moze parirati Mirsadu Hadzikadicu, bez obzira sto mu se daje premalo medijskog prostora. Mirsad Hadzikadic - Platforma za progres DANAS 19.9. u 19h u Hotelu Bristol u MOSTARU govori o Putu ka novoj BiH. Dobro dosli! #pravipredsjednik
Čubriloviću, slobodno jedi gowna ...to je tvoje demokratsko pravo
slobodno neka glasaju za laktaškog bivola
Ti rece za gradjane,a sta je sa seljacima?Vrlo je lako zakljuciti da ovo nije gradjanska drzava.Nema onog da zna koje je uredjenje kod nas.
Jes Cubra neka gradjani slobodno iskazu svoju volju a vi u koaliciji sa Laktaskim veprom imate cec 2 vagona bugarskog boza zapecacena do 7 - og oktobra da se istovare i ubace u promet.
Cubrilovicu izadji iz Rudonjinog shupka 'oce Rudonja da balega