Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ste samo primitivni. Ja sam MUSLIMAN i volontiram u Crvenom krizu vec 7 godina. To je nepristrasna, neutralna, medjunarodna humanitarna (najstarija) organizacija, te bi vam bilo bolje da se malo raspitate. Zbog takvih kao vi sto komentarisete, mozda cete sutra uskratiti nekome obrok. Mislite malo prije nego sto progovorite. Sve ide u prave ruke, gdje i treba, a izmedju ostalog clanovi, volonteri i stlano zaposleni su svih vjeroispovijesti. Sramite se vaseg primitivizma. Fuj. Toliko od mene
"Crveni križ KS" ??? a da mi to ipak preimenujemo u Crveni polumjesec jer će mnogi građani Sarajeva ostati gladni radije nego sumnjati u halalitet ponuđene im hrane ?!
Isto da sad Merhamet dadne brojeve na koje se mogu uplacivati iznosi za bozic.kod nas sve naopako
Jel moguce da ce neko predati kurban u crveni krst?to je isto da u crkvi skupljaju pomoc za merhamet.