Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi se u ovo trebao miješati crveni križ!!!
Za kurban bajram ove organizacije tipa crveni krst narodne kuhinje domovi dobiju ogromnu kolicinu mesa al nemaju hladnjace tako da sa odredjenim mesarima imaju tajne dogovore i sve to meso prodaju im po znatno nizim cijenama jedne godine je ta cijena bila oko 4 km.Ostaje pitanje gdje ode taj novac koji oni uzmu od tih mesnica jer tu se ne daju nikakvi racuni kao pokrice.
Da li če neče ispast, po onoj staroj, tvoje kosti, moje meso.Ne smatra se, da bude obratno.
Mogla bi pasti cijena mesa u mesnicama. kad se neki, koji su tamo glavni u organizacijama, dograbe mesa.
ma da, inace je bas uvijek u mesnicama otimacina oko ovcijeg mesa
doniracu i ja nesto svoje cuvene ramazanske slanine.
krst i kurbansko meso, nema smisla
AH što BAkir zapošljava, e svaka mnu čast !! Javna kuhinja je na zapadu psotojala samo za vrijeme provrednog sloma 1929 , a u BiH stalno od dolaska demokrata na vlast !, što znači da vam je i PRIVREDA U STALNOM SLOMU !!! i da vi za njegov produžetak glasate stalno !
Nebranim nikoga ali ocigledno nepratis u Americi imas prihavitilsta i javne kuhinje a samo u njemackoj gdje jma jaka socijala netreba kuhinja
@SOCIAJLISTA Ima toga i u njemačkoj, samo ih sada nemože zapast od ovih pridošlica sa bliskog istoka!