Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iako mediji redovno izvjestavaju o pomoci koja stize iz drugih zemalja i svi su jasno je radosni zbog toga , mozda je vrijedno razmisliti o kolicini koja dolazi , ne umanjujuci naravno niciju dobru namjeru?! ako mala jablanica prikupi 20 tona pomoci onda je to pomoc velikih razmjera i zasluzuje postovanje . pomoc ce i dalje stizati izvana ali na kraju ce bosanci i hercegovci ipak zavisiti najvise jedni od drugih.
omere konju balavi...ovo je pobjeda svih gradjana Jablanice, ja sam SDP pa ne zelim da se tako prica konju usrani...ovdje je bilo svih politicki opcija i ljudi sa najvecim srcem.
SDP-ovci iza kojih ne stoje građani Jablanice.....................
jablanica - grad dobrih i pitomi ljudi... dobro... le bron james ne misli da su baš svi iz tog grada pitomi...