|

Crveni križ FBiH uručio zahvalnicu portalu Klix.ba za pomoć poplavljenim područjima

Crveni križ FBiH uručio zahvalnicu portalu Klix.ba za pomoć poplavljenim područjima
106
Piše: Am. Dž.
29.1.2015. u 15:39
5
komentara
106

dijeljenja
1/6 Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
2/6 Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
3/6 Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
4/6 Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
5/6 Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
6/6 Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba
Na sjednici Skupštine Crvenog križa Federacije BiH (CKFBiH), koja je danas održana u hotelu Grand u Sarajevu, upriličena je svečana dodjela zahvalnica donatorima i partnerima za iskazanu solidarnost i učešće u humanitarnoj akciji Crvenog križa u pružanju pomoći stanovništvu BiH nastradalom u prošlogodišnjim poplavama i klizištima.
Zahvalnice su dodijeljene domaćim i međunarodnim organizacijama, ustanovama i institucijama, kompanijama i medijima za podršku i animaciju građana u toku kampanje prikupljanja sredstava za pomoć.

Zahvalnica je uručena i portalu Klix.ba za iskazanu solidarnost i učešće u humanitarnoj akciji Crvenog križa na pružanju pomoći stanovništvu BiH nastradalom u poplavama i klizištima u 2014. godini.

Prisutnima se obratio predsjednik Crvenog križa FBiH Ivo Juričević, koji je istakao da je veliki broj pojedinaca i organizacija tokom kataklizmičnih poplava pomogao građanima u ugroženim područjima.

"Veliko hvala hiljadama malih donatora koji su pokazali solidarnost i to iz svih krajeva BiH. Crveni križ je najhumanija i najmobilnija organizacija na ovim prostorima. Neka živi snaga humanosti", rekao je Juričević.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...