Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRAJNO ODUZET VOZAČKU DOZVOLU.
Kako ih profesionalno obidje, ko da je imao nekog na raskrsnici da mu javi nema nista, po gasu obidji ih ....
Zasto su neki ljuti u ovakvim autima ?
@Enduro07 I mene to interesuje, ja u svom citroenu veseo a ovaj u auto koje vrijedu tri puta vise nesto ljut i mrgudan...... ko ce budalama znati
ovo je uobicajeno na Vracama, tranzit. strasno saznanje
Eee ali BMW je to haveru, pasa, arane, babuka, kraljuuu itd, itd
Pravda za Ališpagu
Polako ljudi, mozda je covjek daltonista i vidi samo zelenu boju!
Snimao za PUNGAS.
Ovog bmw vozi djevojka
Nazalost takav zakon. U Swici par mojih drugara se trkali na autoputu,postavili na FB. Na osnovu tih snimaka,pokupili ih,uzeli vozacke na po godinu dana i oko 3000 eura kazna. Valjda kad se sam snimas ,po zakonu moze se uzeti kao dokazni materijal.
Zbog ovakvih idiota brendovin nekih automobila su mete raznih stereotipa, takav je i BMW.
Decko je malo nervozan
Daltonista?
pogino majci
Molim da nam javite da li je policija reagovala i ovom kretenu trajno spriječila da vozi?
@ReinaR Nema problema, javit ćemo :)
Siguran sam da je snimao klip da bi poslao isti na instagram stranici pungasshop.
Budala i kvrgavi drva nece nikad nestat
Moguce da je zurio😂😂....ja sam po pitanju tih stvari za takve kazne da jednistavno moraju podici manji kredit da ih plate....pa neka opet prolaze kroz crveno....znaci po usima ga opalit da se dvije godine davranisati ne moze....ali prije toga ispitati da li eventualno nije nekoga vozio u CUM, hitnu....ako nije u pitanju opravdana stvar onda kazna zvana "Kim II"