Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ boka nije on Mile nego Milo Milo nije kriminalac već najbolji političar u SE Evropi a možda i šire. http://www.montenews.me/vijesti/drustvo/12626.html
MILO, MILO ! ĐE TI ONAJ KLEMPAVI BATKO I OSTALE JUNAČINE ŠTO SU PO GRBAVICI KLALI NEDUŽNE I NEMOĆNE STARCE. NAKON SVEGA ŠTO SU TVOJI \"CRNOGORCI\" URADILI SA SRPSKIM ČETNICIMA (A TI NISI NIŠTA PODUZEO DA SE PRIVEDU I KAZNE) TI IMAŠ OBRAZA DA SE U SARAJEVU PRETSTAVLJAŠ KAO FIN GOST. SRAMOTA !!! I TEBI I DOMAĆINU.
JEL TO DOSAO DA IH UCI KAKO DA KRADU. MA NE TREBA, SVI SU ONI IZ ISTE SKOLE IZASLI, I MILO I OVI NASI POLITICARI (CITAJ KRIMINALCI).
o mile hebi kevu svojim genocidasima srbima u crnoj gori..........;lesinari i grobari gledaju uzet tvoju drzavu u ruke i pljackat i pisat svoju sprku istoriju, eto i gusle su vam uzeli mile, uskoro ce pisat da su gusle srbi izmislili:-))))))))) mile je kralj...steta sto je u pocetku agresije hrvatske i bih-e bio uz milosevica, danas bi mile bio uz mesica jedan od najvecih politicara u regiji, deri mile srbe , samo deri..........politicki ih gazi jer oni nisu ljudi.........;znas dobro sto ovo misem..............
Dos\'o da vidi sto mu se roba zadrzava na granici, ne moze to tako
sto ga primaju, Potrovo je vise od pola Balkana, sad samo siri posao. Njemu se klice . a prodao je sve, za pare,, Kakvbe samo tamo budale zive. Vjeruju svakom krimibnalcu.
Uhapsite lopova!U bajbokanu s njim!Najveci kriminala i lopurda!Straza,vodite ga i bacite ga lavovima..Prije toga ga pretresite dobro,da nije unio cigara i gudre..
Milo je legenda Balkana.. za**bao je cak i Berlusconi-a.. samo je Putin jos opasniji od njega.. Wellcome to Sarajevo Milo ! :-)
ti ga primas u gu.zno crijevo
Bravo Milaš, Grande Cappo. A što sa Glavašom, koji je taj?
kaze se u guznom crijevu!
... nakon toga sastanak sa Branimirom Glavasom.
Polupismeni kvazi novinari, urednici sa-x portala: Ne kaze se \'u Sarajavu\' vec \'u Sarajevu\'