Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je gdja. Nataša Kandić uradila jedino što je bilo i moguće, da bi se spasilo održavanje sastanka. Situaciju treba poznavati da bi se komentarisao slučaj. Emocije treba stišati.
Prasoslavac ne prdi !
hahaha, ti pises nekome... sta se opste javljas englez u se i u svoje kuse i gledaj sta se sa muslimajmunima desava u tvojoj zemlji i mani se soon to be Zapadne Srbije...
Eto dobro je krenuo skup a nije se do nas ni doslo Pomirit cemo se,Pomiririt aahhaaa
Ovaj raspop dedeic nije priznat od vecine Crnogoraca pa zasto bi od SPC. A Crnogorska pc je samoproklamovana i nije kanonski priznata, tako da ne cudi taj zahtjev.
ovde je nesto preskoceno, nikakva crnogorska crkva nije priznata, bice da zvanicno ne postoji. katolicka crkva je to prihvatila, jer i kod njih se zna ko kosi a ko vodu nosi, i nikakve odcijepljene crkve, a da to nije priznato od poglavara, ne dolaze u obzir. tako da ovde fali podosta objasnjenja. fali teksta.
I na crnogorskom se kaze - JA CITAM
Kad će te više shvatiti da zemlja nije Bosna, nego Bosna i Hercegovina, Hercegovina nikad nije bila Bosna niti će ikada biti... S razlogom se država tako zove...
Trebalo je sastanak nastaviti, a nek izadje ko hoce, a ne ovog covjeka istjerati. Koja nekultura?!? Dakle, bez SPC se moglo nastaviti.
Eto, ti se nastavi klanjati, a po.tu.ri.ce će ga ti svaki put kad se ti nakloniš šuknuti u pedu... Samo uživaj, derpe!
Postovani patrijarhe Mihajlo da je bogdo vise iskrenih kao sto si sam a ne iskrivljenih tipa Kacevanda !!!!
sad ih sve p o r o k a t i kao što su oni nas majku li vam krstašku i polumjesečarsku
SRAMOTA SRAMOTA!!!!
HAHAHAHA KAKVI KRETENI NA SASTANKU O POMIRENJU ONI ZAKUHAVAJU KAKVA SVETOVNA STOKA
Ma te koji ovakve cirkuse organizuju i trose narodne pare, trebalo bi objesiti za primjer. A vidi kako se srpski i katolicki predstavnici brzo dogovorise...