Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem da ukinemo sve glavne dalekovode, naponske kablove sa bandera po mahalama, sve to visi iznad glava prolaznika.
U civilizovanim zemljama su gradski elektrovodovi pod zemljom
https://youtu.be/IbqzxUZoklA
I sa kablovima i bez kablova ruglo,kao i citav mandat nacelnika.
Nije gospodin Mandic kriv, nego službenici koji su zaostali poslije 25-30 godina u svim strankama, a ja sam SDA stranka. Nije Mandić kriv !!!
Ja jeste se navadili na obicne kioske...
Jeste se natakarili na ove kioske ko u nadrealistima
Zaklonili historijski spomenik sa kioscima. Nasa stranka je skup debila i nikako da skontam odkud oni premijeri,nacelnici,ministri i sl.
Naravno da postoji drugi način.Prije rata ni jedan kiosk nije bio povezan ovako"seoski" a svi su imali struju. Sve se da izvesti podim insalacijama iz trafoa sa strane trznice.
Ko je dao upotrebnu dozvolu? Ovo sigurno nije po pravilima.
sklanjajte ruglo, sta vam jr
kakav načelnik takvi i kiosci.
Sta tacno predstavlja opasnost po gradjane?
Bosanski patent.
Šta kaže na ovo naša gradonačelnica koja je doktorirala na privatnom fakultetu u Travniku dok je stajala ćevape
Haj što vise ti kablovi... već će danas - sutra goHlubovi sa istih da kenjaju po raji...
ruglo grada crno ofarban kiosk.mogli su ga bar uklopit u ambijent. ko se danas bavi kreativnim poslovima
I da pročitamo izmađu redova da SDAov portal Klix optužuje Trojku jer kablovi vise a teme o respiratorima, diplomi i slične teme vješto izbjegavaju.
Da li je u pitanju politički stav Sattlera zbog čega ne izvještava o Dodikovim akcijama, ili je i on kao i visoki predstavnik Schmidt u visokom korupcijskom riziku pokazat će istraga koja se sprovodi. Posebno je intrigantna Sattlerova pozicija u pogledu Hrvatskog narodnog sabora (HNS) odnosno HDZBiH, koji preko HNS svakodnevno najavljuju i „rat i mir” u BiH
Stara centrala se ruži cigle padaju ko snoplje a oni se uhvatiili kablobbva koji su na dvaipo metra visineJa tako prošle godine sa svog prozora postavio stu+b na garažu visine dva metra i postavio kabla iz kuče da ima struju un GaražiNeje pročlo i deset dana dožli i Elektrodostribusije i dalo rok da se to skoneDužina 7-8 metara.Reko ljudi pa nije centar grada padinsko naselje neiko ne prolazi tuda moja struja moj sat