Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asime, jel nam se i fahro spakovao?
Ovo je sumnjivo, neko želi zaštititi Azru Miletić.
Znamo mi mCrnaliću . ODLETIO AVIONOM IZ HRVATSKE. Vjerovatno ima HRVATSKI PASOŠ !! Kaznu će služiti na Sejšelskim ostrvima ili nekim drugim rajevima sa kojima BiH nema diplomatske odnsoe a u koje je marljivo pohranjivao bele pare za crne dane. Crnaliću ćemo čestitat i ako mu i klijent Fahro odleti, ali svojim avionom !!!
Znaš Crnaliću! Bezbeli!
Jel to isti onaj advokat koji je tvrdio da bnjegov branjenik FAHRO neće pobjeć u rodnu crnu goru ?? Neki bi sudija trebao sada mjesto Rame u zatvor, pa se vakve stvari neće više dešavat.
https://www.facebook.com/Sposobnim-a-ne-podobnim-1561840097466616/
mozes zamisliti drustva u kojoj ovakvi predstavljaju vlast,sigurnost i pravdu ;D ovaj pobjegao,u rsu specijalci prave drumska razbojnistva i oruzane pljacke u tuzli komadire policije hapse,itd,itd hahahahahahha jbt lobotomija
Ramo ramo druze moj, a crnalic je pripadnik advokatske elite koja se za veliki broj stvari pravi glupa. A sto i ne bi kad su svi rodbinski povezani od advokata tuzitelja i sudija. Pa imas velike sanse da ga dobro zavlavis, il ako platis da prodjes extra. Samo sto je ramu zajebalo uzimanje crnalica na sudu u usk kojem ocito upravlja neka druga familija.
Jedni ko bajagi presudjuju , drugi ko bajagi bjeze a narod i drustvo placa li placa .
hhahhahahahahahahahahha
Majko moja, koliko jos ovakvih kao sto je Ramo radi u javnim institucijama ove drzave.
SDA zatvoreni krug ili "šejtanske daire", tu leži zec.
Asime, nadam se da ces sa jednakim uspjehom odbraniti utemeljitelja...
pala je trava, od sabica senada a i brkic ramo samo je skank uzgajo.