Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija NIJE garant Dejtona, nego je garant da ce Srbi postovati Dejton. Ogromna razlika
Place, plače...ništa neće biti isto...a Srbija nije garant Dejtonskog sporazuma, nego jedan od potpisnika koji je izvrsio agresiju na Republiku Bosnu i Hercegovinu, da bi u Dejtonu taj agresor potpisao prekid rata...tj kapitulaciju😉
Koji glupi i neškolovani eks ministar vanjskih poslova BiH. On ne zna da Srbija nije garant Dejtonskog sporazuma,to su velike sile,a ona je mala strana u potpisu i ništa više. E moj Crnadak,đaba si letio svijetom,ništa naučio nisi,jadno i žalosno.
I ja bi mnogo sta nevidio 27 milja mjesecno do penzije
Plače jer mu spadaju gaće.
Nato je garant sporazuma!
Pa place jer su oba alkosa i bezvredni,samo jedan drugom stimaju radi para...
Oj ti Smidtu, ljubim te u kitu
plakati ce te vi svi za zabrinutim jer ovaj novi ce jedino vas ako Bogda dobro zabrinuti
Place jer je incko bio samo zabvinut a ovaj ce mu odalamiti samar ko švarcsiling