Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I on koluta ocima kad laze
Vidiš mu na očima da laže
: Haaaahaaaa, ja ne vidim , u koje ti oko gledas? :)
Ono njegovo , šta gleda u vrata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja ne verujem.
Vjerujem i ja jer ste uvezani medzusobom kao trakavica i jos ce te potrositi bez veze 2 godine do narednih izbora
Ako ne mozete prezivjeti, povecajte sebi platu, nije uredu da nam ministri umiru od gladi.
ti si glup, pa sad tek ide svadja SDA i SBB pa ce malo i HDZ , sta imaju narodu da prezentuju za zadnje 3 godine, nista uradili nisu a idu izbori
kakio sam
Majke mi ovi srpski ministri u Vijeću su najbolje radili i najviše doprinijeli
nije srpski nego stranaka iz Republike Srpske.
Ma prezivjeti ce sastav vijeca ministara a hoce li narod, to je pitanje koje treba postaviti.
Aaaa godina tek nastala a vi se brinete da li cete je prezivjeti ili ne. Blago nama s vama 😎
Allah ih nagradio vrećom zlata.
Ma blago nama. Vi nazivate uspjehom to što ste dobili pitanja od EU. Trebaće vam godine da odgovorite na ta pitanja. "Moglo se mnogo više uraditi na reformama i rješavanju stvarnih pitanja građana i borbe protiv korupcije". Naravno da ste mogli, ali zašto bi vi to radili, kada vam je ovako baš dobro? Imao si želju da bude manje konflikata? Pa gospodo, vi i pravite te konflikte, narodu samo treba mir, posao i solidna plata, a sa vama na vlasti je teško to imati.
dok plata liježe na tekući račun.
“Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendors intolerable blinds feeble, sensual, or selfish Souls? Doubt it not!”
Da Bog da ne preživjeli ni mjesec