Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto, niste zadovoljni rezultatima genocida, ostalo vam previse Bosnjaka u entitetu.
@UNIVERZITETnatalitet jezik slavenski, poreklo ilirsko https://www.youtube.com/watch?v=JiHwjQQowUo
povjerenje? Koje ba povjerenje? Maltretirate djecu i petljate se u stvari koje nemeju nikakve veze sa vama fasisticka stoko. Kad prestanete maltretiranje i diskriminaciju imacete pravo nesto traziti.
Objavite sve sto je popisano i tacka. Sta ste dzaba popisivali. Sve vas treba strijeljati.
Nešto su se dobro zajebaliPrvo napravili fond za ostanak srba izbjeglih u RS a ne za povratak Drugo vratilo se previše bošnjaka neg su računali treče ništa od 6-og zacrtanog ratnog cilja(ko je pratio suđenje Karađiču i Mladiču ) zna o čemu govorim a to je ostaviti u RS 3-4% bošnjaka ko eto da ne bude jednonacionalna.E moj Crnadak to je več zažvakana i prokužena stvar.
Kakoni sam rece imamo dosta otvorenih pitanja oko kojih nema koncentusa. Oko ovog ima usvojen je. Zato eto potpisite za nato i eu i mozda nesto dogovorimo oko popisa. Salim se crnadak povjerenje je dvosmjerno e i puno postovanja. Kod vas fali i jednog i drugog
Da dobije kandidatski status do 2017 bez rezultata popisa ?? Odnosno da sve stranke intenzivno HEBU a da ni jednoj ne uđe ???
Lazy eye is back.
Neprocjenjivo je gledati vlahe kako cmizdre.
Samo ako stavis van snage srpski prdez, onda se vraca povjerenje.
OPAAAA ajmo sad po gasu NACJONALISTI PRVI OSTALI ZA NJIMA JOS MALO PA IZBORI
ovčice
@puJ-do je li?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)