Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ono se naslo da daje savjete europskoj uniji,A u bolnicama mu jos na cucavac idu
Interesantno da islamizirani srbi i pravoslavni srbi vole Tursku podjednako.Ja mislim da ce se uskoro natjecat, tko vise voli Tursku.
ma necemo ove ba, bjezi.
Interesantno da islamizirani srbi i pravoslavni srbi vole Tursku podjednako.Ja mislim da ce se uskoro natjecat, tko vise voli Tursku.
Pozvao Katrane u BIH
Mozemo li se siriti na Katar?! 😊
Igor Isprdak 😂
prvi EU se mora sa vama izboriti - politicarima....a namazani ste svim bojama
ZA GRADJANE JE NAJBOLJE DA BIRAJU VAS ... DA PUTUJETE PO SVIJETU....
Mora se EU ugledati na pc, jedinu demokratsku oazu u jEvropi, veli him Crnazadak, 2 samostalna oka u glavi!
Kod nas su uvjek govorili da ne mjesamo vjeru i politiku, i to mi nikad nije bilo jasno... Sad shvatam, da su to izmislili politicari. Jer ljudi s vjerom ne bi radili ovo sto nam ova gamad radi. Pa dosta ste nas handrili, izvadite ga malo dok svi nismo iselili. Pozdrav iz Teherana.