Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte mu se rugat nedo bog nikom
MIRSADA COLAKOVIC JE PATRIOTA I TREBA BITI NAGRADJENA STO SE NIJE SVRSTALA UZ IZDAJICE I PETOKOLONASE KAKAV JE OVAJ, COVIC I IVANIC, KOJI BI U SVAKOJ NORMALNOJ NE APARTHEID DRZAVI BILI SUDJENI ZA TESKU IZDAJU JER SU RADILI ZA STRANU DRZAVU, STO JE PREKRSAJ ZA VISE GODINA ZATVORA! COLAKOVICKU DA SE NAGRADI I TO DOBRO.
Kurwa malena nesposobna, koja koristi svoju poziciju u turisticke destinacije. Lik je bukvalno shvatio ako je ministar spoljnih poslova da mora biti non stop u inostranstvu. Evo nek pokaze jadan sta je postigao u tom lutanju po svetu. Milioni i milioni su kostali gradjane.
Pa i rezoluciju o genocidu u Srebrenici je, od svih zemalja, samo jedna kočila, pa tada nisi ništa rekao. Pi.da ti materina đikanska, lafo ministarska.
ZIMSKI POMORI ČETRDESETIH GODINA DVADESETOG STOLJEĆA: Tokom drugog svjetskog rata srbijanci su po Beogradu obavljali i pomore mađara starosjedioca nakon čega su gurali leševe žrtvi pod led na Dunavu.
MOŽDA POLITI BENZINOM PA ŽIVE ZAPALITI: Nakon dolaska iz Tariguzije (Srbije), godine 1992-e su Vučić-Miloševićevi saučesnici u Bosni tako na jedan od mnogih načina tretirali bošnjačke žene, djecu i starce, zar ne? PITANJE: Što mislite Gospodine Crnadak o onim leševima arapskih migranata što godine 2017-e povremeno plivaju Dunavom nizvodno u odnosu na Beograd ?
@Frljoka1Srbi su u Obrenovcu spaljivali i svoj narod za vrijeme poplava za to postoje dokazi..
MOŽDA OPET TREBA NEKI OD VUČIĆ-MILOŠEVIĆEVIH SAUČESNIKA SPAVAČA DA SE PROBUDI I ISKASAPI NOŽEM: Baš onako kako je Beograd pomoću svoje dijaspore usmrtio švadsku političarku Anu Lindh 2003-e ? Ili bi trebalo ženu možda izrešetati pucnjavom iz pištolja kao Sophie Hohenberg 1914-e ? Ili
i ovo je genocid
A države i gowana....
I reviziju tuzbe je kocio jedan clan predsjednistva BiH
El Bake
PA JA,STANDARDNO MAFIJANJE BAKIRA IZNETBEGOVIĆA!!
Vlasine smrdljiv.e brinite se o vasim radnicima ,bosnjake necete smjenjivati vi
Neznam zasto je smjenjivati sem po naredzenju tvog partijskog sefa krmka Ivanica.Zena je radila samo po nalogu nadredzenog iznad nje sto bi i svaki drugi da je bio mjesto nje morao isto da uradi sem da ne postuje drzavne institucije i radi protiv drzavnog interesa kao sto i vi to radite u mnogim stvarima do sada.
nije sigurno iz sda
Covic garant… On je lako potkupljiv
Dal je to onaj smrdljivi zuti.