Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovome se jasno vidi da je Dodik daleko bolji od opozicije.
Dobar je dodo. Dosao je na vlast na transporteru, a izgleda da ce otici s vlasti na bayraktaru.
opozicija u rs ne voli Dodika samo zato sto nije istrajan u ocjepljenju, secenionizmu, povratku nadležnosti i sl. Znači 3 put gori
J*bem ti narod u kojeg se predizborna kampanja ogleda u tome ko jeste ili nije uveo sankcije tamo nekom agresoru na susjednu zemlju. Hej, srpska političa platforma za izbore 2022: "Ko je sankcionisao Rusiju?!" O jbt, ovo kao da slušam one turbanaše u Teheranu i njihove političke platforme: "Uništit ćemo Izraeeellll"
Nekontas ti Crnadak Dodik je prvo nasao trziste izvoza voca sa sinove plantaze pa tek onda uvo Rusiji embargo , daj bogati da njemu kruske propadnu.
Ko sto kaze moja nana. Dabogda ti se oba oka posvadjala .
Ne spava on, mjenja ulje u 🚜
Mile , Laktaski pravoslavac kao lukava lija .....:(
On je prespavao, s vi?
I ovi kbjg. opozicija???
Gdje svi Turci tu i mali Dodik....
I treba frljo,agresorima sankcije.
Jaki smo mi pravo da uvodimo sankcije rusiji u pm.
Ovom frlji je rusija vitalni nacionalni interes 😂 ovi bosanski pravoslavci bas nemaju mozga.
Sta se cudis? Dodik je pokusamo po svom, dobio je kusur. Idamo dalje.