Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjaci da su bili normalan narod sad bi i oni slavili nešto slično , imali bi čast i nacionalni ponos . Ali jok , dok je pola Hrvatske gorilo i dok se dovlačila artiljerija oko Sarajeva , uspavani Bošnjaci su mahali Titovim slikama i još uvijek vjerovali u Jugoslaviju , a što je još žalosnije nakon rata Bošnjaci još naivniji i gluplji .
Kaze americki general, "Oluja se danas izucava na americkim vojnim skolama". Prccccc, smrdi popushili kurchinu
ja bolesnih komentara :(
Ja na prvu pomislih da idu na koktel kod Plenkovica
Sa stanovista realne katastrofe i egzodusa kojeg su Srbi dozivjeli u Krajini, sasvim je ok da Crnadak kao pripadnik tog naroda bude na obiljezavanju i to ne bi trebalo nikoga da vrijedja. S druge strane, zato sto Srba vise nema tamo gdje ih je stoljecima bilo, nisu krivi ni Oluja ni Gotovina vec Slobo. Ali dok svijest proradi do tog nivoa, proci ce jos koje stoljece...
@lik55555555 , ustaski noz u periodu 41-45 uz svu pomoc mocnog III Reicha nije uspio istrijebiti Srbe iz Hrvatske, a u periodu Slobine vladavine se to desilo, zato sto je gurao ljude u ludilo i nerealne stvari, velika Srbija... eto sad, velika ka*ina...
🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜⛽⛽⛽⛽⛽🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜
@jamodamu Srbi proterani iz Krajine a drzali se i borili tamo pune 4 godine. Dok su Rvati iz Crne Gore, Vojvodine, Beograda brze bolje bez ispaljenog metka pobegli glavom bez obzira. A hteli su i vise od sadasnje Hrvatske, Posle su Hrvati dobili po tamburi i u Posavini i na Uni. Tako da razmisli kako je njima.
I Vučić proslavlja "Oliju".. to je dobar znak prema pomirenju ;)
OLUJA tkz TRAKTORIJADA!