Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto klix , ne pise o prevari koju je izvrsila sda sa telecomom. Kako je ove godine bio najnizi koeficijent za dividende ,0.5. Nek objavi poslovanje telecoma ove godine u odnosu na proslu. Nek se kaze ko je pokraden , i zasto ce bosna ovakvim nacinom izgubiti sve moguce sponzore, i zasto sposobni bosnjaci odlaze i gase firme i otvaraju biznise po njemackoj .Kad ce klix poceti pisati o kradji nad privatnim sektorom , a nema drzave bez privatnog sektora zapamtite
U periodu 1996-2016, rođeno je ukupno 239.669 djece, istovremeno je umro 281.741 stanovnik RSrpske , pa je prirodni priraštaj negativan za 42.072 stanovnika. Za to je kriva demokratija, nevladine organizacije i Soroš!!!
Evo podatak da je u gradu Foci upisano u dvije skole 84 prvacica a iste te skole su redovno upisivale prije agresije na BiH po 3 - 4 razreda prvacica.
Haahahahahaha. Ma mi smo septicka jama i nista vise 😂😂😂
zašto su srbi protiv natoa, nato je bombardovao miloševićev režim i snage njegovih pudlica karadzica i mladica, na kraju su svi zavrsili kao osuđeni ratni zločinci, je li to znači da srbi i danas podržavaju ideologiju ratnih zločinaca, ako je tako onda ih nato treba opet bombardovati ali ovog puta da ih sravni sa zemljom da ne bi opet isto uradili
Pa svaka budala to razumije. To se samo koristi da se nenapravi vlada.
Na Balkanu je posebnost, da izjava "Neznam" djeluje kao izvinjenje a to nije. To je najbolje skužila Madeleine Albright kad je Miloševiću dala samo 3 dana za ramišljanje.
Pa hajde ti to glavonji Dudku objasni.Nije mi jasno otkud mu onolika glava a nista u njoj sem blef i prevarant sosova nema.
Vise on ima u glavi nego narod u BiH. Da je narod imao u glavi nebi ovakva situacija bila.
Samo je suština bitna