Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi se kako mu se lik nasmijao na slici hahahha
Državni sekretar Pompeo se zahvalio ministru Crnadku na učešću na jučerašnjem sastanku i informisao ga da će Ministarski sastanak posvećen religijskim slobodama biti održan i sljedeće godine. -------------------------------------------------------------- i ja cu se nasmijati izvjestaju kako je Pompeo svatio Crndaka.Od kad je RS preobrazena u novu religiju?
eehhehehe...konja posalji u svit i di god ode ostane izmet iza njega
J*** vas dejton najvece zlo ovoj zemlji ikad naneseno..nikad ovdje bolje nece bit !!!
Igore,,gledaj me u oci"i utusi se od smijeha
Pa ne zna čovjek u koga ovaj razrooki gleda, pa mu nije preostalo ništa drugo nego da crkne od smijeha.
a slika najbolje govori šta Amerika misli o toj podršci :-)
Pozdrav Bosno , Kosovo slobodno biće i BiH
idu komentari hihihi
Amerika nije uredjena ni nekim sporazumom koji su napisali stranci, ako se cesto na strance pozivate u negativnom kontekstu, a niti na osnovi nikakvih naroda, nego na pravima gradjanskog ustava. Pa ne znam koliko je ta Crnatkova preporuka biti shvacena i prihvacena.
Priča se da mu je Pompeo rekao: "Gledaj u mene dok mi se obraćaš."
Tako je kod mene drug ismijavao momka koji je bzv pao i nogu polomio.Nije proslo ni sedam dana on sjb neki prsljen,jedva se posle sest mjeseci oporavio a prosao je kroz golgotu da mu je majka morala dupe da brise ... Ne bi ti se ja ismijavao na ovo!
sto su se srbljad po washingtonu razletila
SAD je odlično odradio posao. zahvaljujući daytonu posjeduju savršen aparat za fabriciranje krize na balkanu. dovoljan je mali poticaj ako to požele i ponovo će sve da gori...
I tako momci i cure, kad se u oktobru ove godine probudite u koncentracionom logoru pod otvorenim nebom, zahvalite SDA. Odnosno jednoj grupi imbecila iz SDA koja je vitalni dio zakonodavnog procesa u FBiH povjerila osovini Čović-Dodik i omogućila im da nas pretvore u roblje.
@AsimSarajlic. Nekom je to logor, a nekom hotel sa miliin zvjezdica
Gdje i šta radi izdajnik i dezerter Denis Zvizdic i da li je ponosan što je u njegovom mandatu narod koji je ostavio na cjedilu i kad je bio pod nožem , konačno ograđen u bodljikavu žicu?
@piseispod kolko ja znam , kod njih je obratno , one klanjaju i tuku hin a oni razvlače jufku