Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to samar za BiH, nego samarcina za fasiste iz genocidnog RS-a
@bademinMali Pa njega je i Dodik pa puta hapsio, da ga oni ne hapse.
Otisao Drasko iz Banja Luke da uspostavlja demokratiju u drugoj drzavi. Pa i Crnogorci su pravoslavci ali izgleda da samo srbi imaju to pravo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to je samar za fasisticki ravnogorski pokret...
bravo Milo nek si ovog miljenika fgr raje i nenada sa face tv sutno
Šta je tražio tamo mali če..ik,koji će on racku u stranoj zemlji dizati proteste ?
Jakog lika i tebe i njega
Sto se nas tice trebali su ga priklati
Sta trazi u susjednoj drzavi, nije njezin gradjanin, nema pravo glasa. Moze tamo kao turista, poslovno i sl. Za bavljenje politikom u CG moras imat njihov pasos tj drzavljanstvo.......sve ostalo je podrivanje politickog poretka susjedne zemlje
o frljavi srbine sa 3 prsta lizi govna sa vrh krsta.. jebo ti hilmija majku iz Bosanske Krupe haj sad njemu pa polizimu mu dupe.
nije za BiH nego za spc
Protjerivanje Draška Stanivukovića iz CG nije šamar za BiH. Šamar za BiH može biti samo to što je dotični zajedno s njemu sličnim vraćen u BiH.
To je samar za RS i pocetnike iz RS-a!!
Šamar balavom četniku i ostalim četnicima da ne mogu srat gdje im naumpadne.
PROZVAO SNSD Crnadak: Protjerivanje Draška Stanivukovića je šamar za BiH --- Zar za vas BiH postoji?? Ili je to samar za genocidistan i tzv.RS koju svojatate kao samostalan entitet bez BiH? BiH sa pomahnitalim politickim pravoslavljem i pomahnitalim politickim pravoslavcima nema nista.
Haj ne seri. Balavac je provokator iprovokacijama se drzi u centru paznje. Ni slucajno ne cenim kriminalca Milu. Al je pogresan.
Uopšte nije šamar za Bosnu i Hercegovinu.. Nije mu ni mjesto tamo bilo
To je šamar za chetnike, litijaše, provokatore i fashiste. Ja se ne osjećam ošamarenim, iako sam dao više za BiH i od tebe i od tog balavog poČetnika !! Ako je to nešto zpeteno protiv BiH, onda mi je čak drago da se prepoznaju kriminogeni elementi u inozemstvu i po krstkom postupku rješavaju !! Velika podrška za CG !!!
Sta je to RS? ErES, EsEr, SeRe? Mislim da ovaj seeerrreeee
Vodi ga kuci