Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
Šta treba tek onda sa Ivanićem da se uradi, koji kao predsjednik jedne zemlje ide u drugu zemlju zarad tuđih interesa a na štetu vlastite zemlje, pitam ja tebe Igore????
..."prijepodne jedno, popodne drugo" alija izetbegović, ratne godine neke.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Jedini problem je sto ambasadorica nije mogla da skonta kome frljooki govori, frljooki se okrenuo prema Hagu a gleda u beograd, ambasadorica je nejvjerovatnije mislila da se frljooki obraca beogradu.
Allooooo Majmune..2007 Je legitimno predato a sad sam revizija.Jbt Bake u malom Prstu ko vi u glavi..Aferim.
ma sta si se ti umislio , ja ti ne bi ni dosao i stas mi ?
razrooki ministar vanjskih poslova
Eh eto tebe ce neko poslusati,gace joj se tresu od straha...
Sve primitivne politike koje se kriju iza nacionalizma, fašizma, mržnje i podvala, promoviraju podjele iz razloga da bi nad nekim vladali i uskraćivali mu prava. Takve stranke i politike nikad neće donijeti dobro rješenje, kako u BiH tako ni u bilo kojem dijelu svijeta gdje su izazvane krize. Samo zajedništvo svih naroda, bez granica, otvoreno i jednakih prava za svakog čovjeka, to je garant ispravne i svijetle budućnosti. Shvatimo to svugdje i sačuvajmo živote i dostignuća.
Ovaj covjek na slici mi lici na onu kameru u Bingu, sve pokriva, sve vidi.
Mirsada, Mirsada, što nisi slušala ministra..ccc Ma sve je bilo samo fol, sve je to samo jeftin trik. I sve te maske kriju bol, il neki sasvim drugi lik.
Frljooo, možeš ti i bolje
komentar ti je odvratan i govori vise o tebo nego o onome koga si zelio povrijediti tim komentarom. nazalost ne pripadas dobrim ljudima.
To je ta junačka srpska politika - obračunavanje sa ženama. :D
@xomer Žene muslimanke žive kao gospođe, za razliku od srpskih koje se prostituišu za male pare i koje Srbi muževi tuku kao mačke kada dođu pijani kući. Ne daj Bože nikome.
Hajmo to prebaciti na vojsku: Svaki vojnik je dužan poštovati pretpostavljene, tu si u pravu Crnadak. ALI NE UVIJEK ! Zakonom se nalaže svakom da odbije NAREDBU pretzpostavljenom ako ona predstavlja krivično djelo. Međunarodna Konvencija o genocidu je međuanrodni sporazum, koji se mora poštovati u svakoj zemlji UN pa i u BiH. Njenom nepoštivanju se gleda manje kroz prste nego nepoštivanju odluke UStavnog suda BiH. A obja nepoštivanja su krivično djelo. MALO VAM JEDNO BILO, JELI ???
Mrš frljo frljavi
Gospodine Crndak, da li imate odluku troclanog predsjednistva za poziv ambasadora na konsultacije? Hajde malo da se odluke vrate u institucije sistema :-)
Bas fino sto si joj platio vikend da dodze u SA da pojede cevape i proseta carsijom.
bakir ne obmanjuj nas narod doveo si nas u ulogu losih momaka toliko je tvoja politika pogubna. cijeli svijet je rekao da to ne radimo i da cemo biti odbijeni ne manipulisi sa zrtvama i sa ovim jadnim narodom vise.
Xaxaxaxax, glupane, pa amerikanci su mu i rekli da to uradi, sta mislis da ce Amerika to objavit u "politiki"? Mi od ovoga necemo nista dobit, al ce Srbijiji jebat mater za 5 vijekova i zar treba nesto bolje?
Zar ga Bošnjoooci nisu podržavali u tome ?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sta hoce ovaj frljo???