Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem negativne komentare. Neki su htjeli da kupuju auto a ministar to obustavio. Osim ako ne želi bolji automobil, svaka mu čast. Ovako bi i Bake veličanstveni zaustavio tender, al' u qrcu.
Lako mu je bilo odbit kad nije u braku sa Sebijom ! Hajd nek BAkir stisne pa ne nabavi novo ! pa da se Sebiji smije cijeli KCUS !
@NKS Kakv ba komšiluk, otiđi na SLatinu 9b pa se rapsitaj ko su joj komšije. Sve podređeno po partijskoj liniji ne smije da pisne ni kad se napije !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast ako je to uradio savjesno i u korist stednje ili usmjeravanja sredstava tamo gdje je puno potrebnije.Bilo bi mi drago kad bi se i ostali poceli sluziti ovim primjerom
@doboypet drugi to ne urade ni pod pritiskom, čak tvrde kako im treba dobro auto i imaju pravo da potroše 100.000 mojih i tvojih maraka.
šta će ta buđetska stavka uopšte? kakva vozila ljudi od para imf-a.
Na nepriliku prosjecni gradjanin ove zemlje, ako se gradjaninom moze nazvati, jer vise ih je koji vole da ih se nazove po nacionalnom opredjeljenju i kao takvom je nesto najznacajnije da svoje idole vide kao kraljeve i careve i to im je glavno mjerilo, pa neka su ponasanja obicnih seoskih kabadahija u neodmjerenom primitivizmu u odnosima sa svjetskim licnostima, a o ukupnim rezultatima njihovih rezultata vlasti, nije mjerilo.
Prilikom posjete Pape Ivana Pavla Sarajevu kada je na put od aerodroma do predsjednistva papa sjeo u stari malolitrzni automobil Renault, da bi svojim primjerom ukazao na apsurdno stanje prilika to jest, najnizeg standarda gradjana BiH i kraljevskih i bahatih rasipnicki ponasanja svih predstavnika vlasti. Tim povodom je Covic izjavio da mu je malo cudno da se ja vozim u luksuznom Audiju, a papa odbija sve nase ponude boljeg automobila i ostaje kod svog, koji je vec odredio za ovu priliku.
Neko se napravio budala i poslao nižu ponudu očigledno :D
VI DOLE U BOSNI STE NAJVECI PREVARANTI KOJI POSTOJE NA PLANETI...MOJ BABO JE POBJEGO IZ BOSNE JOS OSAMDESETIJEH GODINA KAZE DOLE POGAN NAROD HOCE ZAKINUT PREVARIT UKRAST MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE
POZDRAV ZA SVICU JARANE ISTINA BOLI ZATO OVA SIROTINJA NE VOLI TVOJE KOMENTARE
nas je stid kakvi papci sve žive u Šviciiiii....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuo da stiže novi audi a8 za par sedmica pa neće da vozi stari model ko kakva fukara
Mogu samo bicikle nabaviti , ako nije Danske diplomate stid da se voze na njemu što bi ove prezadužene šuge bilo ? A po gradu tramvaj i pješke ko Švedski premijer, a Švedska 10 puta veća i nije dužna ni feninga. A ovi bi MMF kredit AKCIZE pa u nova kola. Dakle kola kao dio paket aranžamana otpadaju kad je i aranžman pao. TO JE BIO TAJNI SASTOJAK koji je dosad prrivoljavao parlamentarce da glasaju na šeteu vlastitog naroda. PROBUDITE SE VIŠE I HJEBITE IM MAJKU !
Penis o svojim MMF aranžamanima i agendama kaže: NIJE TO BA ŠVEDSKI STO PA UZMI ŠTA HOĆEŠ A NEMOJ ŠTA NEĆEŠ. AUta kao delikates NIJE NIKAD SPOMENUO. Al evo javno tražim: NEMA VIŠE AUTA DOK NE STANEMO NA ZELENU GRANU, pa vi palamudite šta hoćete. Vjerujem da vakvoj neprihvatljivoj agendi i EU konačno dati podršku !
ljudima bez kompleksa to ne bi bio problem.... kod nas svi iskompleksirani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vjerovatno nema set za frizider gdje ce stojati sampanjac,vino,case....
Sigurno se pojavio neki noviji model pa sad konta kako ukrast pare da bi njega kupio.