Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH ispunila sve uslove za clanstvo u EU? Ovaj je lud....
Bosnje igrajte ove brojeve za loto 49, 27,3, 23,7
@rezervat Evo i tebi pozitivan jedan,uspio si me nasmijat.Hvala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vise ONI imaju posla u Bosni , treba i njima stavit 100 -ju A sto se tice turizma samo ce ovako razviti ionako sve popularniju Albaniju i Crnu Goru
Reče čovjek koji jednim okom gleda na zapad a drugim na istok :/
......ne kužim.....kakvu bi taksu plaćali državljani bih na ulazu u eu......nitko ne plaća nikakvu taksu, pa neće je ni bosanci......političari plaše ljude bez veze.......
Juga nije valjala kazu, pa eto dabogda sve republike propale pojedinacno kad ste istorijsko proklet fundamentalisticki narod!!!! Izvoli te trazili ste gledaj te bice jos gore neboj te se
"...sve uvjete potrebne za članstvo zemlje u Evropsku uniju (EU)"? Valjda "u Evropskoj Uniji". Je li opet Šošon pisao tekst?
Jel to u utorak pocinje nema nikakvog hajra od pridruzivanja EU.
Ekskluziva, Fadil Fijasko objašnjava: UHVATILI SMO FDS u slobodnom padu i uspjeli je prodati !! Izjavi Fadil na presu vlade te nije objasnio kako niko FDS nije uspio uhvatit u slobodnom padu u proteklih 25 godina. Ali to nije sve ! Istovremeno je vlada FBiH izvršila REFERENDUMSKU agendu i na taj način ubila DVIJE MUHE JEDNIM UDARCE. U slobodnom letu. A da li je takav ekspert za slobodni pad uočio i svoju stranku U SLOBODNOM padu i hoćel se i ona za nešto ufatiti, ostaje da vidimo nakon izbora :)
Izuzetno snažna konkurencija Fadilu je koalicini kolega i ministar transporta koji je mrtav hladan izjavio da je cestovni koridor iz REFORMSKE AGENDE , WC koridor. :))
@kuga Dobar je i Crnadak kad je kao ministra spoljnih polova zabranio stranim diplomatama dolazak u BiH na jedino mjesto genocida nakon drugog svetskog rata ????
Ukinuti dvojno drzavljanstvo u BiH,i uvesti taksu od 50 evra na svakog stranog drzavljanina koji zeli da udje u BiH.Pa ces da vidis kako se bacaju putovnice.
Dabogda ujutro! Hrvatska treba uvesti dodatnu taksu od 100 evra svima osim Hrvatima iz BIH.
Znači: granica, dobar dan, osobne karte molim... hmm.. Josip. Nema plaćanja, izvolite proći. Ostali-po 100 evra!
diskriminacija,.....a EU se ko fol bori za ljudska prava, protiv diskriminacije,.. itd.
Da.. da... fašisti ba...
@ziganteli jah,.. nema,.. a ljuska prava, a sloboda kretanja,..., ako ne pravim štetu putovanjem u EU nego im ostavim love zašto bi me još trebalo kažnjavati nekom taksom ?
E nek si im rek'o Igore. Sad će službeno izvinjenje iz Brisela.
Treba uvesti i kontra takse da turisti iz EU pri ulasku u BiH placaju istu tarifu jer su u puno boljoj poziciji nego mi
Tako je. Onda Hrvatska uvodi posebnu naplatu za građane BIH na granici s Hrvatskom ( osim građana s hrvatskim državljanstvom)
I onda nece moci u Dubrovnik kopnom bez takse. Samo brodom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Treba sačekati da Srbija uđe u EU pa onda uvesti takse od 500 evra. Srbi i Hrvati svakako ne koriste BH pasoše.
Zar nece Srbi u Rusku Uniju? Izdali i Rusiju :D
@cvetasti Ne postoji Ruska unija a i vole Rusi da imaju svoje ljude u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Druze ministre,ako nama uvedu taksu do naseg Neuma kroz Hrvatsku,onda i mi moramo uvesti taksu kroz Neum do Dubrovnika.Pa neka i oni malo cvrce.
Kad je BiH uvela nešto što može popravit njenu ekonomiju?
Briga me,imam putovnicu.😊
u pravu je, treba nam naplatiti 500 Eura