Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zalosno da ce od strane suda ce da se trazi upit od onih koji negiraju i podrzavaju zlo, mesto da sude i presude pa sta god da bude.
ako bude da nismo ponizeni niti porazeni, da ce svi dugi da budu..da nas nisu porazili a pogotovo punizili u gorim danima a ne danas, da bi se svi drugi stidili da imaju cime na parade na velicanje i rehabilotovanje zlocinaca, da za trajno ostaje da su ucinili genocid.
Ilidza-Bascarsija
Po golubu......
Necu moci svu noc oka sklopit od zanatizelje....
Ne bih se čudio da pisma negdje nestanu.... Pokraj onakvih kadrova sve se može očekivati.
NeMereS Bilivit 😣 😂😂😂😂
Zna se kako putuje diplomatska posta i ko je otvara, nema su tu sta pametovati. Pisma su na clanove predsjednistva i oni ih i otvaraju.
Tako bi trebalo biti, al haj vjeruj konzulu kad je pod uticajem...
Ovaj Crnadak ne zna đe gleda.
ovi likovi samo oslikavaju nase drustvo
DOBRICA ČOSIĆ:Laganje je najbolja vrlina srpskog naroda..Mi lažemo da bi varali samisebe,da tješimo druge,mi lažemo za oprost ,mi lažemo da bi seborili protiv straha,lažemo da bi skrivali svoj jad..Laganje je oblik našeg patriotizma i potvrda naše inteligencije..Mi lažemona maštovit i kreativan način...(roman ”deobe”1961. ninova nagrada...
jednim okom cijepa drva ,a drugim ih slaze
Mislim da je u tome pismu recept za Vegetu hahhahaha
Možda je Slobin testament.
Crnadak ti kao ministar vanjskih poslova si barem trebao cuti ako prije nisi znao da po sistemu funkcioniranja u normalnim uslovima podnosilac bilo kakvog zahtjeva bude obavjesten od iste institucije da je taj zahtjev zaprimljen protokolisan i da ce naknadno podnosilac zahtjeva biti obavjesten o daljnoj proceduri.Da je tako podnosenje zahtjeva za reviziju EXPTESNO odbijen istoga dana onda ga u petak nebi ni zaprili
Nek ponese ambasadorica yabem te frljava.....