Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Црндак ако ти је стало до вехабијских гласова одна немој отварати ову изложбу јер бошњаци морају преводити Андића на језик бошњачког народа.
Svaka čast samo BiH predstavljati u pozitivnom smislu .Ova je zemlja dobra naspram drugih zemalja. Samo malo se mi promjenimo i ide to na bolje :D
Jednu knjigu za mog El Baketa...
halooo, čime se bavite??
Vidi te slatke okice pune ljubavi za dva čovjeka
Najpoznatiji srpski pisac rodjen je u Travniku. Najpoznatija srpska knjiga pocinje sa bismilom. Najpoznatiji srpski pjevac zove se Saban. Najpoznatiji srpski reziser zove se Emir.
@InNameofFather Da ista pametno rece mozda bi se covjek i raspravljo sa tobom, ovako ... sikter!
ivo andric, nobelovac, najveci bosanski knjizevnik zasluzuje puno vise paznje u BiH