Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tzv opozicija u rs je u rangu sa dudukom samo i oni nemaju damu!
Ljudi dragi shvatite da ce Duduk dobiti nesto za smirivanje tenzija, vidite da ga drzava ne hapsi, zar ste svi budale. U UN hrvati samo o izbornom zakonu pricali, na Duduka sutili, znaci, dobice i srbi i hrvati nesto, zahvaljujuci Inzku i zakonu o negiranju genocida. Probudite se robovi!
Mozete do sutra negodovati ali BiH da je mogla biti jedinstvena, bila bi, entitet da se mogao odcjepiti, odcjepio bi se. Igra macke i misa a samoprozvani lideri prodaju narod za licne interese, zivi bili pa vidjeli buduca desavanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Očito. Opet vas je prevario levati.
Ovaj je gori od Dodika, lovi u mutnom.
Pa ne mozete nista povuci jer je drzava iznad entiteta defke.
Dosli ste krezavi i u ladama i stojadinama u zajednicku vojsku. Sto o tom ne pricate.
Ja, i ??
Mars u p...........u i ti i sva djubrad iz rs. Ostavite vise na miru ovu drzavu. Ako vam se ne svidja ovde, selite se svi u srbikistan pa cete vidjeti kako ce vam biti.
Ima on policiju ne treba mu os
Blago Dodiku kad ima ovakvu glasačku bazu, ovo bi svako poželio. Što bi rekli ni brige ni pameti. Samo jaši svi smo naši..
Kad je duduk najavljivao povlacenje iz OS ovi iz opozocije se kao bunili, a sad se opet kao bune sto odustaje od tih namjera…. Hahaha
Dodik ONE MAN SHOW zeza vas sve redom mnozi vas sa NULOM! Radi sta hoce nit vas pita niti ga zanima vase misljenje, niti vam polaze racune, a kamo li da za nesto odgovara. Sami ste to dopustili jbg
Haj ne serendaj.Svi vi isto mislite samo vam je didin izgovor.Sve ste podrzali na stetu BIH.Prema tome ko hinje vi nesto komentarisete a u sebi ga podrzavate.
Za sve danas posebna čestitka: sretan Dan državnosti!
E moj frljo, zar ti mislis da je Dodik ikad bio za to sto prica.
pa haj ti stisni govno jedno, guliš ovu državu godinama i nevalja ti govno jedno
Ta skupština je obični shetnički brlog i nikako nije narodna!
Opozicija RS-a je daleko gora od Dodika..Kao hijene kriju se iza Baje pa kao Dodik nesmije ovo nesmije ono , nedaj ti boze da oni dođu na vlast bilo bih kao 90 tih , i nisu bez razloga opozija..