Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, bas mi vas zao, kako vam se tako desi kad vam god nesto nije po volji na drzavnom nivou ugrozeni i preglasani. Zasto malo ne mislite u toj ugrozenosti u entitetu iz kojeg dolazite? tamo sve ugrizavati i zlostavljate, tu ne razmisljate o drugim narodima i interesima drugih!? Koja su vam pravila igre? U entitetu cemo sve insistirati sto samo predstavlja jedan narod, slave, svece, zastavu, himnu, dan.... tu vasxne briga sta drugi misle o tome i jeste li povrijedili necije osjecaje. Na drzavnom nivou zbog vase mrznje prema ovoj zemlji sve je ukinuto sto je odlikuje kao takvom! Kome prodajete praznu maglu, ko vam vise vjeruje?!
Đe da gledam haha
Cuvajte se ovoga Crnadaka, on sjedi u Sarajevu a gleda i vidi sta mu sapucu iz Banja Luke.
Dežurni KOČNIČAR svega što gura naprijed uspio je u svoja kola upregnut i Ivanića, Crnadka i sve ostale tzv. kadrove iz PC .... Nema nama napretka dok Angela ne popizdi do kraja i svima im yebe milu majčicu ... Neće Europa ovaj nered od države vječno trpit u svom dvorištu ... !!!
Ma oce k*c...dosta su se shebali, unistili si utjecaj-ugled, na BiH u 90-ima i razmjerima tog rata, da im ne treba vise takav narod/drzava...a i sami imaju previse problema da bi se jos bakcali s BiH
Kad se sjetim koliko su Bosnjaci slavili kad je Lagumdziju na mjestu Ministra vanjskih poslova zamjenio ovac Crnadak...
gleda desno...a vidi lijevo hahahahah
Postoji li i jedna normalna stvar u BiH, a da se RS ne protivi!?! Koji vam je Q viš?
@Dežurni Spamer postoji li i jedna pogresna stvar u BiH a da je vi ne podrzavate?
@liberalism ..Postoji...npr RS! Stvorena na genocidu Bošnjaka i Hrvata! To nam je najveća pogrešna stvar unazad 20-ak godina, međutim poštujemo zakon koji je dozvolio da ona postoji! Za razliku od vas koji ste donijeli sa ostalim partnerima zakon o popisu koji vam sad ne odgovara jer izgleda da negdje ima nekog više nego što je vama potrebno. Uostalim i da ima negdje nekog više nego što vi želite ko da će se s tim nešto promjenuti, zato mi niste jasni što od normalne stvari pravite nenormalnu..
igor CRAZY EYES crnadak hahahaha
@OtokaBoy jednim cijepa drugim slaze drva