Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebat ce ti neko vrijeme da shvatis da te se nista ne pita, kao ni nas u u RH...kao nama u RH pase to odlagaliste? Mozemo svirat qurcu i vi i mi
@ziganteli ako je tako bezopasno, zabetoniraj ga ispred svoje kuće. Svim sredstvima se protiv ovoga mora boriti!
ZAJEDNO UNIŠTITI GENOCIDNU POTROVAT IH NUKLEARNIM OTPADOM
udebljo se ovaj ministar
Mi moramo odrediti lokaciju. Sad smo u EU, direktiva nas na to obvezuje, a druga direktiva brani prijevoz radioaktivnog otpada među državama, dakle otpad nastao u RH mora se negdje u RH zbrinuti – govori nam dipl. ing. fizike Mladen Novaković, vanjski ekspert Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA).
Otpad je dobar, šta biće para majmune
Vidi okica lijepi uhhh rodi majka sunce svoje,jednim oko cijepa drva,a drugim slaze 😅😅😅
Ministre isao si u Francusku u vezi terorizma a nisi im rekao da je srpski ISIL prije 20 godina pravio masovne grobnice a jedna od njih je i ova nova u Kozluku sa oko 1000 skeleta nevinih zrtava. Ko su bili teroristi koji su ovo uradili?? Hajmo ministre hocemo odgovor.KO JE UBIO OVE LJUDE????
Selo gori,a baba se ceslja..... Nista vi ne radite po tom pitanju,a pogotovo po pitanju Peljeskog mosta. Bit ce kako Hrvati kazu.Peljeski most,nuklearni otpad,a treci entitet necu ni spominjati... :) Vi bi i svoje "straznjice"dali,a da ne pricam o izdaji vlastite drzave....
Taj otpad nije radioaktivan, taj otpad je MALO radioaktivan!
gleda japrak, vadi sarmu
hahahahhahahahahaaahahaaaha znaci placem
Polizi mi osunecenog i ti i sve ostale vlasine s portala
opaaa gledaj sta se vlaha nakotilo