Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci problem ne funkcinalnost institucija,nedostatak pravne drzave...
Pa dobro, to znamo
zakonski minimalna plata od 1000 KM... smanjiti doprinose na 100 KMza privatnike.. pdv na 5 %.. eto rjesenja ..ne treba nam bolja perspektiva !!!
... ne ostajte ovdje sunce nacionalistickoga neba ne grije nigdje kao sto grije ovdje..
Mladi odlaze jer nemaju para
prije svega iz ekonomskih razloga jer uz nedostatak perspektive dolazi i ekonomski lose stanje jer ovakvi poput njega ne namjeravaju do penzije da se sklone sa vlasti. u americi predsjednik bude i ode kod nas kad se uhvati fotelje niko ga vise ne moze skloniti dok ga smrt ne rastavi
No sikiriki..80% vrate se za 2-3 godine. ..15% uspjene ua Mindestlohn da preźivi a ostalo 5% se stvarno snaślo,uredno jezik prićaju,solidne Firme plate..Statistika nelaźe.
Evo počeo me je kliks već nervirat.Zadnjih par dana ne možeš ni dat ni dobit plusa na komentar.Haman uveli CENSORED PRESS i kod nas pa top komentare izbacuju po svom cejfu.Imo sam par dobrih komentara, imali su potencijala da uđu u top al' eto ne daju dželati.Ako ovako nastavite, ostace vam samo Fahrini botovi i troleri.Ostace vam NEVESINJSKAPUSKA, PSIIZNADLJUDI, SRBOZDER i tako ti klocevi.Nema više ni Šaranove paranoje, ovaj kliks je izgubio onu svoju čar. 3,14ZDIM
Nema vise ni Saranove paranoje hahahahahahaha
MLADI ODLAZE ZBOG FAŠIZMA I BUJAJUĆEG NACIONALIZMA KOJI PROPAGIRAJU NACIONALNE STRANKE. FAŠISTI SU SDA , HDZ I SNSD/SDS
Tesko je to nasem narodu objasniti,koji se boji ovna,boji se govna...
@nexxy -kako se zoveš? -Dunja. -a ti? -Višnja. -jeste li muslimanke?