Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i čemu služe ova predstavništva osim za pranje novca. sve veze sa stranim državama odnose se preko ambasada. ovo je čisto otimanje para.
Zar je ikad trebalo postojati? RS nije drzava!
Ubrzo nestaje entitet stpski prdez, sledece godine nema vaseg prdeza.
Licni interesi su postali prioritet. Krade, muti i masla ko god dobije sansu. Dvije godine, hej!
Treba provjeriti uplate zadnje dvije godine na racun tog predstavnistva i gdje su te pare zavrsavale.
Jedno u sir a drugo u kajmak...
Pa kaze Duduk junior- Okrnjeno nam je srce rs u Izraelu, odo' nabrat jabuka iz svog vocnjaka!
o cemu ovaj prića ??? kakvo predstavnistvo, kakva rs, koji izrael ????
Ciri bu ciri ba nestala je lova preko papira.
kopirano: "TO BAJA .....SAMO UDARAJ GDJE GOD STIGNES....NISTA DRUGO NISMO NI ZASLUZILI...DERI BAJA DO BALCAKA, MITO NAMA SRBIMA TREBA....POCINJEM DA TE VOLIM, DA TIMSE DIVIM....TI SI PRAVI BAJA."
kopirano: "Politicari zive bogato. Izgradili carstva. Uvezani kao crijeva. Ma bas njih briga za bankrot i narod uopste... Kesicu 30miliona, predstavnistvu u Izraelu nekoliko miliona, sinu za voćnjak malo miliona, helikopter, ima se, može se."
dodo cifutima svakom prilikom lize cmar, a oni ih ne bendaju ni 5%, haha
Alija Izetbegovic agent UDBE je i osnovao republiku srpsku i svojim potpisom dejtonskog sporazuma joj dao legitimitet , prije toga je izdao "mlade muslimane" i pušten je iz zatvora . Izdajica ,srbin,švaler i ubica (dječijeg lica)
da li se mozemo jos vise obrukati kao drzava ? (niko na zapadu ne razumije razliku izmedju RS i FBiH)
@Striker nije trebao biti zlonamjeran komentar, zapad ne konta nase podjele nikako......i to je logicno.........mi smo svi "ista bagra za njih"............a ovo je brukanje jedne drzave, a to je BiH (ne kazem da su ostale diplomate ista bolji)
jedno oko gleda desno a drugo kud mu ceif,..
Do-dick gradjane RS-a tretira kao najvece debile. Ne treba se smijati tudjim fizickim nedostacima, a Crnadak samo radi svoj posao.