Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srećom u BiH nemamo nuklearku, otpad bi završio u rijekama i kraj puteva
ode baba sera da kenja...
Cekaj te malo gdje je Novi Grad nikad cuo nisam za to mjesto mamu vam cetnicku Bosanski Novi je bio prije rata i poslije rata skoro kad sam bio u Prijedoru pitam jednog ma Benziskoj pumpi gdje mogu do Bosanskog Novog kaze on meni to je Novi Grad reko jarane nikad cuo za to nisam ja znam za Bosanski Novi cuj posrbica.
Kako nije stid lika ovoliko putovat?
Nema veze koja drzava kojoj drzavi ali su sa ovijem sve rekli,kome oni to oce pomoci za clanstvo u EU i kosu oni uopsre na ovom nivou.
ova slika, ovako bi mozda bilo kod nas da imamo odlagalište... koje, usput da kazem, i mi trebamo imati
xaxaxaxaxa
Odmah zaprijetiti odlaganjem istog otpada na brdu iznad Dubrovnika!!!
Ma nece biti skladisten na granici sa BiH vec ce biti skladisten na kod Krskog na granici sa Slovenijom.
Bolje bi bilo da si išao u Indiju, rješavat da ti onaj brkati seronja zagađenjem ne ubija ljude po Zenici!
Sto nebi sebi nemoj ni drugom...
Jednim okom gleda Austriju, drugim nasu granicu