Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E dodo nesreco...sta drugo ocekivat od covjeka koji je pokrao milijarde....ovalio lavrovu "bombu" pa ce sad i lavrov doc pod americke sankcije...a eno pise DERSTANDARD da ce se ukljuciti i cia i spijunske sluzbe u ovo...sta rade ovi srbi...nije samo da prave nama belaj...oni prave svjetske belaje....od svjetski ratova,ubistva ferdinanda pa do opljackani nacinalni blaga ukrajine.jojjojjjojj
Bagre i bande
Aj sto krade tuđe pare...nego krade i tuđe slike....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Međunarodni kriminal ! Krađa i trgovina nacionalnim blagom tuđe države. Skandal !!! Sramota !!!
Ma polako nije hića, nek' se sve posloži i lagano ga u prdekanu.
Pa ni poklon da uruce kako treba.Nista bez komplikacija.
Bolan rusite Dodika. Mjesto mu je u Laktasima u septickoj jami.
Dagle dandu čevu lobje
Dodik treba pod hino da se uhapsi i privede na saslusanje u sudske prostorije jer ovo sto je uradio je veliki kriminal
Dodik -strucnjak za ikone...kao i za sve ostalo
Srpski spin
Kad je neko kleptoman krade gdje stigne, ali ovaj put se baš zajebo.
Pa nisu mu Ameri rekli dzaba da je nepozeljan u USA a takodje i Englezi.Izgleda uskoro i Rusi mu zabranjuju sve.Moj Milorade ego sujeta navijacki nacionalizam i politika torova podjela i velicnje osudjenih Haskih zatvorenika nije ni u 18 vijeku bila prihvatljiva.Cuvaj taj Dejton i postuj ga u izvornom obliku.Nepostivanjem Dejtona gubis sve jer vidis da se uveliko odpakuje a onda Ce Tvoji Sunarodnici jedino tebe okriviti za sve.
U kojem pravcu ovaj gleda?
E sad se postavlja pitanje koliko jos ikona i vrijednih predmeta je doneseno ili otudjeno ili pokradeno sa podrucja Ukrajine.Ovo je dobra zajebancija Medjunarodnih razmjera.Covjece poklanjas nesto sto je sveto i nacionalno blago tudje Drzave.Trci bolan Milorade u sipu,policiju daj iskaz da sacuvas obraz svoga Naroda.Ja mislim da te Putin zvao i da te je dobro naruzio sta si im uradio.Bogami si Rusiji sramotu nanio veliku.
Sta sve kod Cece ima bog sami zna
Ja mislim da niko nikad vise nije izblamirao ovog Lavorova kao Milorad.Nece mu past ma pamet da ikad vise dodje na ove terene.Sad ce Putin zvati na ribanje Milorade zbog nanesenog blama i poniznosti koje si im priredio.Hahaha
Kažu da je DODO skino babici prsten kad je se rađo-neka DODE valja nam nemože se platit samo nek nastavi
Vidi se da je strucnjak za ikone.Zna covjek sta je vrijednost poklona.