Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STA JE OVO DODIK IZ MOSKVE DOSAO DIREKTNO U TEHERAN KOD DOMACINA BAKIRA. VIDI CUDA NIJE VISE JEDINI KRIVAC BAKIR EVO GA I FRLJOOKI JE KRIVAC.
Srbi lažu čim zinu
Srbi u Bosni su nastali tek prije 150 godina. Do polovine 19. vijeka Bošnjaci su bili jedinstven narod sa samo različitim vjerskim opredjeljenjima. Tek u 19. vijeku dijelovi tih Bošnjaka su vrbovani da budu sluge susjednih nacija - Hrvata i Srba. I dan danas te sluge Srba i Hrvata u BiH ginu za njih i propadaju dok ove iz Srbije i Hrvatske boli neka stvar za njih. Još kad im odu u posjetu nazivaju ih Bosancima da ih do kraja ponize kao svoje robove.
Oči povadili međusobno daBogda!
Srbi nisu narod oni su pleme lopova i lazova , sa guslarskim mitovima kako su klali Turke a za 500 godina su genetski promjenjeni od karanja sa turske strane...Vukota Govedarica je turskog porijekla jer su njegove pretke na Vrbi karali Turci koji su tu bili stavionirani.Molim vas sta ce Turci raditi u selu sa 20 cura i zena a dosadno na strazi ....A on sada , turskog gena , ide i gusla o tome kako ce begu ,svome dajidzi ili amidzi , odsijeci glavu...Ludnica od naroda
Živa istina...
Sa Vlasima nema dogovora.U njima je gen osmanlija zbog karanja finih Vlahinja u 500 godina.Veliki je to teret za podnijeti.Mrzis ih a u stvari si njihov potomak.Vlasi su crne puti i imaju brkove ....sinovi raznih Murata i Karamurata.
Zašto Srbi moraju lagati, zar su zaista nacija sa najmanje dostojanstva, morala i inteligencije na planeti? Bošnjacima je Bog dao veliko iskušenje kad je Srbe naselio pored njih.
Jel ovaj Crnadak folira ili stvarno ne zna da je tu samo branjen nacionalni interes tj. laz
A što bi lago?
vodja nebeskog naroda, a laže? ccc
IMA POGLED KO KORNJACA
Mozda je on gledao u nekog drugog, a Dodik mislio da se obraca Mogherini
ma nije lagao bolan ne zna on to
vidis da ste svi vi isti ali nema veze dohakace se i vama bando
Jedno oko drugo za maroko
Pogledajte ovo!!!!! https://youtu.be/oEbRjQvK9u8
Mislim da je u zemlji sa toliko janjičarskih turkofila, četnikofila i ustašofila, besmisleno podržavati BiH. Od sada me nije briga. Što se mene tiče, može se sve urušiti zajedno sa besmislenom i genocidnom republikom srpskom, besmislenom federacijom i besmislenim distriktom brčko. Nema tu baš nikakve budućnosti. Pobjeći što je moguće dalje od te šporke mizerije.
Hvala Vam svima što ste mi sa svojim prepucavanjima otvorili oči. Volio sam Bosnu i Hercegovinu, ali sad kada je više nego jasno da ne postoji volja među tri vjersko nacionalističke skupine da se stanje bar malo normalizira, i da se ukinu nakaradni smrdljivi tumori u vidu genocidne rs i federacije bih, i kada je građanima i seljanima posve svejedno što im zemljom upravljaju američke, ruske i turske interesne sfere, gubi se svaka volja za daljnjim pomaganjem interesima BiH.