Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crnadak opet bježiš iz škole za retardinjose, kako te nije stramota pa još ti i stipendiju dali
Bankarski lobi će sadašnje na miru skloniti u stranu, i postaviti nove likove da rade isti posao.
Jel vam to izgovor da nista neradite do izbora, pa vi nikad nista i neradite. Izbori su svake 2 godine. Vase pozicije u drustvu koje ste dobili izborima zahtijevaju od vas neki rad za koji redovno dobijate platu. Nije sve presipanje iz supljeg u prazno.
Sve je isto ko i lane, kaže pjesma !
izgubila sam se........ koja bi ovo epizoda male nevjeste???
pa neće ni poslje izbora, sve će ostati isto .. ko ba više vjeruje u priče o promjenama, o boljitku i tim pi3darijama, jedini spas je da nas prime u EU pod svim uslovima i da se raselimo .. de da se ne lažemo, ima nas i normalnih