Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija pravi probleme i koči Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.I Tito je rekao Staljinu NE!Mi smo EU i Nato
Jesmo se razumjeli Europska Unija i Nato!Kome se ne svidja nek emigrira
Zašto mladi iz regiona ne idu u Rusiju da rade kad se tako voli Rusija.Nego idu u Europu gdje i pripadaju.Dosta više sa licemjeratvom i lažima.Mi smo EU i Nato!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jarane BiH će protjerati SBB botove u Rusiju! oni su nam najveći dušmani ove napaćene BiH.
Eh moj Crnadak, koda se vi pitate ko ce biti protjeran a ko ne. Vi nemate nikakav autoritet na takve odluke. Ti si jedna marijoneta i mozes samo raditi ono sto vam Amerika/EU narede. Ako Amerima bude u interesu da istjeraju Ruske diplomate iz BiH, ti ces to uradit bez ikakve dileme.
Jeben pogled lik ima
samo inteligentni ljudi imaju smisla za humor a ovo sto ti smatras humorom je dokaz da ti iq nije veci od broja cipela trenutno najviseg kosarkasa na svijetu. ne moras zahvaljivati na komplimentu, molim lijepo!
podhitno rusku gamad protjerati i obnoviti glasanje da se srbi proglase genocidnim zivotinjama i obavezno svjetsko prvenstvo u rusiji otkazati ako zeli nek ide samo srbija pa nek guze jedno drugo
ma sva govna vani ulozili su veto lafo nije genocid
Mi smo samo trag prdeza na svjetskoj sceni, tako da je potpuno beznacajno sta mi mislimo o svemu tome. Eto velikih pa neka se hebu, a mi mali ako smo pametni trebamo u ovakvim situacijama drzati dupe uz zid.
crnadak jednim okom jednog drugim drugog prati
Nikad nereci nikad blento, sve ces ti uraditi kada ti se naredi, nebrini.
Naravno da smo pro EU i NATO orijentisani, ali mislim da je ok da postujemo Rusiju sto zbog njenog uticaja i velicine, sto zbog toga sto bosanski Srbi imaju blizak odnos s njima, a to nam je 30% populacije u drzavi. Ako se sve zemlje odluce jednostrano da to urade, tek onda bismo trebali isto uraditi ili barem uzeti u razmatranje. Samo pametno igrati, bravo Igore. :)
Pratiš situaciju , pažljivo...???? Daj molim te objasni nam kako to izvodiš ...?, mislim "pažljivo pratiš situaciju", ...iiiiii...ii..i.....?
Kad je diletant ili ruski ulizica ministar vanjskih poslova, dobijes podanicki odnos.
a gdje ti gledas igore
Tjeraj tu bagru iz zemlje,a ako hoce i Igor sa njima.Ne bi bila velika steta. Svjetsko prvenstvo dolazi u pitanje sada.Australija je vec postavila to pitanje,a vrlo je moguce da i ostali prate. Presli su crtu rusi odavno. Pa ne moze se po Evropi ubijati nervnim gasovima,radioaktivnim elementima,itd. Treba ih izolirati potpuno.
Rusija je glavnu kocnicar napretka ove zemlje preko svojih genocidasa u vrhu politike
Rusija pravi probleme po Balkanu sta treba gledat ovaj cirkus,te nocni vukovi te casti vlaske,ma nosi se Crnadak i ti i oni u Rusiju vise.
Sta cekas krivooki, Ivancova sto prije protjerat i dozivtonu zabranu mu uvesti.