Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Добри су ови Црногорци-онај Батко са Грбавице бјеше њихов? А и Радован Караџић је исто њихов. Хехе.
@Zilot Другар, Радован је рођен у Шавнику, Црна Гора.
Mi trebamo potruditi se za dobre odnose sa Crnom Gorom, imamo dosta slicnost, i mozemo bolje se balancirati u regioni. a ne da smo u raspravi sa svakim. Milo Đukanović nije sluga Beogradu niti Rusiji sto je pozitivno i za nas.
nema od nato-a ništa više u bih. osim što rep. srpska ne podupire nato, više ga ni hrvati ne podupiru. isto tako je i sa eu. samo razlaz.
I mi podrzavamo nastojanja Nove Gvineje da izgrade novi aerodrom... I sta sad?
onda ce sigurno izgraditi novi aerodrom :)
" Ko kaze da smo mi Crnogorci pederi, hebem mu oca u vr' guzice" ! Salu na stranu, Crna Gora je jedina zemlja u regiji sa kojom nemamo ni jedno jedino otvoreno pitanje.
@praznaprica , To je sramota za koju sam vise puta cuo zvanicno izvinjenje od vrha Crne Gore. Jesu li odgovorni procesuirani, ne znam.
@praznaprica , Nisam ni rekao ni primjetio da smo sa njima braca, ali medjudrzavnih otvorenih pitanja nema. Za nedjela koja su pocinili Crnogorci, valjda postoje neki svjedoci,dokazi, pocinioci... Zasto se ne podignu optuznice , nije sigurno pitanje za mene.