Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi komentarišu postrojavanje jednog bednog puka . Uradjeno je nešto mnogo gore od toga . Obeščašćena je zastava države ! Pod zastavom koja predstavlja jedinstvo i cjelovitost čitave BIH , i njenih naroda , odana je počast onima koji su radili na tome da je unište . Odana je počast onima koji su ubijali naše sinove koji su je branili . To je mrlja koja je planski bačena na jedini simbol naše budućnosti i zajedništva
Željka Puhni mi u saksofon.
Bakir je panglu frajer ovi su za njega docenti sgi
Pa danas je 8 januar.
haj to, nego kakva smo mi mutantska zemlja, četnici, ustaše i handžarovci polažu cvijeće na grobove partizana, jedan dan kad im zatreba, nakon toga ih psuju čitavu godinu .. fuj brate
Joj kada sam vidio Crnadka podsjetilo me na profesora tijelesnog koji je imao jedno oko u Beču drugo u Zenici. Postroji on nas jebe majku nekome, mi ne znamo kome, naš tri četiri gledamo ko je, ja se sjebo vidim primiče se meni gleda valjda u mene, kad opali šamarčinu onome do mene.
Vi ste totalno glup narod. Sve ste konce pogubili.
Željkice đe ti je treći puk ??? Imaš brate slatki u Novembru dan potpisivana Dejtonskog sporazuma pa nek ti se onda vojska postrojava do mile volje ako ti je slavljenja! Nit je sud Dejton zabranio nit može bilo ko zabraniti. Al haman ti šefa više ni Dejton ne zadovoljava. Eh, ako je to takva situacija, vrijem eje da Inzko upotriejbi svoje ovlasti. Ili ćemo gledati reprizu SIRIJE i CUNAMI DOMAĆIH IZBJEGLICA !
PODRŠKA DODIKU OD BIH HRVATA. DOSTA NAM JE UNITARNE ISLAMSKO-MUSLIMANSKE BIH. SAMO RAZVALJUJ GOSPODINE DODIK.
Sta cete vi jadovi, nema vas ni 7%, ima vise cigana od vas, pizda vam materina skutorska... samo se sjeti jadnog Tome kako je krkljao u tudjoj zemlji dok su ga obezglavljivali i dobro se zamisli
jos samo da si rvat
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hehehe . Zastava BIH se ponosno vijori . Počast poginulim četnicima iz oslobodilačkog rata za samostalnost Republike Srpske 1992-1995 . Slava im i hvala na svemu što su učinili za BIH .
Samoubijte se kolektivno svi...smradovi političarski
Legenda o babi Stani Skupili se djikani Zakukali babi Stani: "Oj Stano, sestro mila, Ziva nam i zdrava bila... Nevolja nas zadesila prava, Odletila Lazaru je glava. Qurcio se knjaz prvi, pa sad lezi u lokvi krvi. Izgubi je na Kosovu polju, Turci tamo i sad Srbe kolju. Zvekecu sablje turske, Na kolcima su glave srpske. Srbina nigde na polju Kosovsku, Da brani svoju veru pradedovsku. Po tvoju mudrost dolazimo, jer drugi izlaz ne nalazimo…”
Nasluti baba Stana Sve lepote Turskih dana, Pa u vis podize ruku I obrati se srpskom puku: "Cujte mene pravoslavci, Svetosavci, srpski junaci... Predajte Turcinu vlast I zena vasih cast. Jesu oni dlakavi i ruzni, Ali nemojte biti tuzni... Nije Turcinu nikad mrska, Smrdljiva pich ka srpska. A za odbranu naseg krsta Nek im qurac puni usta... I vama neka shupak deru, Da sacuvate svoju veru. I prigrlite u krvi danak, Da im qurac bude gladak..."
Djikani se sagledase, Mudri savet poslusase, Pa spremise babu Stanu Na docek velikom Sultanu... I sve srpkinje mlade, da se Turci slade... Odjednom nasta muk, Turskog bubnja zacu se zvuk... Evo Turci dolaze, Dunav reku prelaze, Zastave im se viju, djikanima strah siju... Hrabra Stana stoji, Turcina se ne boji. Zna ona sve cari, Koje pruzaju janjicari…
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nebi bio problem da je taj dan datum potpisivanja Daytona, a be 9. Januar kada rs nije ni postojala, već srpska republika BiH je tada proglašena, sa tim da drugi narodi u toj republici nemaju mjesta. Rs nije postojala prije Daytonskog sporazuma!
A dje je Mektić u citavoj prici?
mi smo svjetski prvaci u bavljenju glupostima.