Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mi u Donjem Vakufu nemamo PINK to svi zele jer ste super
koji epiteti....ccccc
I jos nesto Bojane supcino jedna,vi ne mozete siriti svoj uticaj,mozda ste nekad mogli dok je bila Jugoslavija,ali hvala Bogu vise nikad.Dosta je nama vasih opanaka i gusli jel ti jasno pedercino jedna.A taj drugi entitet je nas,a ti i dalje sanjaj koliko hoces.
Bojane sta pricas vi mozete nekoga kupiti,ma daj nemoj me zasmijavati?I to DINARIMA,ma sta ti je?Mi jesmo siromasni,ali vi ste bijeda u poredjenju s nama,zato ne lupetaj majke ti.Ne slazem se da ne mozemo nista uciniti,stvar je jednostavna ne treba ih gledati i to je to.Ja fatam onaj Pin(mislim da se tako zove)i to sam sazno onako saltajuici po kanalima,to je bio prvi i posljednji put.Ja ih sigurno necu gledati jer mi je dosta papanluka kojeg svaki dan moram gledati u gradu koji vise i ne lici na grad.Oni koji misle drugacije mi se fakat gade.
...povodim uvodjenja PINK BiH. Dokaz da su ipak Srbija i Beograd epicentar Balkana. Da se sve vrti oko nas (Srbije). Pa mi i kad nemamo para mi smo za vas bosance investitori i mozemo da kupimo pola Bosne(FBiH, za ovaj drugi dio nema potrebe, vec je nas).To ce biti samo sirenje srpskog uticaja zapadno od Drine Bojan, Bijeljina
u banjaluci se najmanje slusaju narodnjaci. neznam sta folirate kad sami za sebe stalno govorite da ste urbani.
kad ce se u zenici gledat pink
Daj nemoj budalesati i prodavati maglu i gluposti. Sloboda govora nema ama bas nikakve veze sa uvodjenjem TV stanice iz podrucja jedne zemlje agresora u TV prostor zemlje na koju je izvrsena agresija i jos kad gledatelji u BiH imaju losa iskustva iz proslosti sa srpskom propagandom i RTS-om i jos takve TV stanice koja prodaje sund, seljakljuk i primitivizam. Druga stvar u vezi ovog je slaba kvaliteta i srbijanski sund koji se ne smije nalaziti u tv prostoru BiH. Jednostavno ovdje treba uvesti cenzuru kvalitete i jos jedna stvar davanjem licence jednoj TV stanici iz Srbije, nacionalna sigurnost u BiH je u velikoj opasnosti. Te koji i razmisljaju o takvoj ideji bez obzira bio Pink ili B 92 ili neko drugi sprijeciti u korijenu i pokazati prakticno da ne gaje nikakve iluzije. Jos jedna stvar vezano za Pink je sto je njegov osnivacki kapital vrlo sumnjivog porijekla i nebi bilo cudo da je nastao od opljackane love iz BiH i od BiH gradjana. Jednostavno ni jednoj TV kuci iz Srbije bez obzira kojeg zanra ne dati nikakvu licencu za emitiranje bilo kakvog programa u TV eteru BiH. Onim TV stanicama koje sluze kao relejne TV stanice neke druge TV kuce iz neke druge drzave oduzeti dozvolu za rad tj. licencu i ukinuti pravo na podnosenja zahtjeva za tom licencom u buducnosti.
pozdrav anti pinkovcu, uz najbolje zelje da shvati sta je "sloboda govora i javnog informiranja"...to je nesto sto postoji u normalnim demokratskim zemljama, mada bih to nikad nece biti- uz takve ljude kao sto si ti, ali naravno, ti imas pravo na misljenje... usput, nisam cetnik!
Cuj ti samo cetnika pinkovca. Adilovu TV zabraniti, a svaki pokusaj uvodjenja TV VELIKA SERBIJA ili PINK zabraniti i eliminisati iz BiH TV prostora pogotovo iz Federacije. Srpske cigane sprijeciti da nam truju stanovnistvo tim moravskim seljacko ciganskim sundom koji se vrlo lako moze po potrebi prebaciti da bude propagandna TV Cetnik kada bude nova agresija na BiH. Svima onima koji gledaju to seljacko sranje zaplijeniti TV i prevaspitati sa 25 dana non stop slusanja U2. Ako to ne pomogne onda ekstra prevaspitanje sa Def Lepard tri dana.
trazim vizu za iseljenje u australiju, pod hitno!
jel zivimo u takoreci slobodnoj demokratskoj drzavi ili ne? Jednu takvu drzavu odlikuje i slobodan protok informacija. na nama kao gradjanima je da budemo selektivni, i da se odlucimo da li cemo nesto da gledamo ili ne, naravno...e sad, posto su bosanci inace teze "urban" narod, tesko ce se izbjeci navala kica...po meni je ocigledan primjer sunda i ogroman broj spanjolskih sapunica, koje se prikazuju, ali protiv njih se nikad niko ne dize! dakle, ko ne zeli da gleda, nek ne gleda...
moj um nece trovati,boriti će se svim silama...radije bi bacio tv kroz prozor, nego gledao onaj shit od programa
vjeRujem da bi CECA napunila stadion KOSEVO. to je ono sto je tuzno kod nas, cak sta vise, jadno. nemam ja nista pRotiv PINKa samo je stvaRno jeftin, ne znam za ostali pRogRam, ali ono sto se pReko NTV99 moze upRatiti je najcistiji oblik sunda.
"Pinkovac" je (nazalost) upravu. "neke stvari ce se dogoditi, htjeli vi to ili ne" Htjeli mi to ili ne Pink TV ce uvoziti sund iz turboslavije. Htjeli mi to ili ne Pink TV ce trovat nase umove. Htjeli mi to ili ne Pink TV ce nastaviti da propagira maloumni nacionalizam. Ali ipak to ne znaci da se netrebamo buniti protiv toga...