Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navikao krkan da radi u svom kotaru kako hoće. Stid me ovih naših "promicatelja europskih vrijednosti".
@NewAccount normalno, da jesu....Pa nisu Hrvati kao Škutori... ne kaže se djaba: OD SVIH BOŠNJAKA NAJGORI SU ŠKUTORI!
@GlasinackaSablja Mislim da vam cak dugujemo i ispriku u jednu ruku zbog generacija prije nas... ipak ste za nas obradjivali zemlju, cistili i usluzivali nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čović im je objasnio da mora doći do promjene zakona o parkiranju. Ovo je atak na Hrvate iz BIH.
Mi smo od pamtivjeka bili I ostacemo Dubrovcanima nista vise ni manje nego bosanci I hercegovci pa zvali se Jovo, Mujo ili Franjo
Pametan coek...
što ih nisu zgnječi. i time pokazali da pravila važe za svakog isto.
Sto se brat nije zaletio na ove u predsjednistvu , da se useru od straha , nije trebao na policajca i ljudinu iz Konjica .
Covke Europljanin! Kriminalac nije ni navikao da ima obzira prema okolini, cak ni u Hrvatskoj u koju se inace svakodnevno zaklinje. Ovaj vodi racuna o narodu i zakonu koliko i mi o lanjskoj kisi.
Naviko po BiH kao i ostali primitivci..
Zivio HARADINAJ!
Otisao do vikara da mu ga vikne!
i tamo su pak može da radi što hoće
Iskljucite komentare.Vrijeđa se dostojanstvo.
čovječe pa taj čović je pravomoćno osuđen na zatvor. Znači čiko koji sudi udario onim čekičićem i rekao mu 9 godina imaš zatvora, a on dan danas u žiži javnosti i to niko ne spominje. Jel neko od vas dobio možda zatvora a da nije ležao ? pod ovim pitanjem mislim na nas "smrtnike" cc
Europejac iz Šašinovaca... dokaz da funkcija, odjelo i cipele ne znace da je selo izaslo iz seljaka. Hercegovacki Fadil Opancic 😂
Ovdje je sat 80 kuna, pa vi gledajte. A brat bratu i nije neko mjesto. Ima puno stepenica do Straduna
Eto Vam teme o cemu da beljezgate drugo nista i ne znate posati osim o Covicu, Dodiku i Baketu..to je top tema i BiH i dijaspori..
Eto Vam teme o cemu da beljezgate drugo nista i ne znate posati osim o Covicu, Dodiku i Baketu..to je top tema i BiH i dijaspori..