Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gosp. Covic se prilijepio uz Papu kao da je dobrota i postenje prelazno...
Liijepa gesta ali djaba glavna vjest je njegova opaska oko Audija 8... Nema na čemu drago nam je bilo ugostiti tako velikog čovjeka...
Jao jest se izblamirao sve bi fol on nesto oko Pape, kao da se on nesto tu istakne jer on ima exkluzivno pravo da on fol nesto oko Pape a covjek ga ne grebe ni 2%. I na kraju mu 5 puta govori mir vama hajmo mir vama a Papa ga onako blijedo gleda konta koji si ti PAPAK !!!
Ko si ti da se zbog toga nekome zahvaljujes ? je li to ti imas neko exkluzivno pravo na papu. Sto ga nisi odveo kuci ?
Eto, sad opet udrite po nama kad dodjemo na utakmicu u Mostar ili Siroki Brijeg.Hm.
Sada će ispasti da je Dragan Čović najzaslužniji za bezbjednost Pape u Sarajevu. Halo Đe si kantonalni ministre Koke? Ti si se nešto pitao oko ovoga ili je Čović sve napravio. Pa bekni nešto. Makar i po običaju - pogrešno! Da je pošlo po zlu tebe bi razapeli - ovako se D. Čović zakiti tuđim perjem, a ostavi Željku da se " ponisi" sa tobom!
Dodik kaze da je Federacija puna terorista. xd A papa prezivi u gradu u kojem zivi gotovo pola milions terorista. Cudno! ;-)
Jestel čuli da je odlučio Audia donirat u humanitarne svrhe i o svom trošku kupit" tamo neki Ford"??? Jestel ćuli ljudi,vjerujte ,bez šale...
Nemam nista protiv da neki poduzetnik iz Hercegovine ili bilo kog dijela BIH ljubi Papi ruku,ali kad sam vidio carinskog sluzbenika sa aerodroma i onog oficira oruzanih snaga da kleknu i ljube ruku,razocaro' sam se.Da jeste kao sto nije nogom bi ih obadvojicu spuco' u pak'su seljacki,pa neka ih Papa uhljebi na svoj budzet a ne ja.
Ljubio bi ti moj rac'ku da ti nije Bakira,koji cim ugleda Covica odmah gace svlaci!
Odkud znas da mi ne smeta?Smeta mi,nego sta!Sve mi smeta sto ima veze sa uhljebima,kao sto je i ova posjeta to imala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
evo opet o papi