Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za nas je vitalna država i vas dvojica možete da odj...te.
https://sda.ba/vijest/trojka-srlja-u-novu-izdaju-kojom-ce-cik-predati-pod-punu-kontrolu-snsd-u-i-hdz-u/2244
Kako ces staviti na sto? Je si li cuo za presudu EU suda?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ok, mi na sto stavljamo jedinstvenu BiH bez entiteta i kantona, bezuslovno...
Zato Klixo censuira izjave SDA o izdaji i zasto se objalvujlju sta je Stojanovic odgovorio a nema sta je Lendo rekao i sta je on odgovorio?!
i zasto narod suti na izdaju trojke koja danima prica o Bakiru i Sebiji da bi skrenuli paznju od vele izdaje koje serviraju iz dana u dan?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Siguran sam da ćemo dobiti sve što smo planirali", rekao je.
A Trojanerima je bitna samo fotelja, zato cete sve to dobiti.
i konakovicu koji milion i svi ste sretni🤣
jos koju muzicku? mi hocemo RBiH i natjerat cemo vas na to.
nemoze ni jedno ni drugo.
Je..te ćim nas ovi pumpaju 30 godina,a niko se ne pita za cijene namirnica i goriva.Sitna raja nek se napaja njihovim glupostima a bice i zgodniji kad manje jedu.
Bošnje se više i ne pita šta će oni kao najbrojniji narod. Za šta najbolji sinovi Bosne dadoše živote.
Čim to legitimno pronađeš u Ustavi javi nam ili bilo gdje u svijetu....Svaki hrvat koji je krđten je i legitiman i legalan pa bio on u bilo kojoj stranci....Nečeš ti određivati koji hrvat če predstavljati hrvate veš izbori i glasovi naroda.....
Meni,i patriotima BiH,je vitalno da ti i Dodo ispusite do cibuka. Samo tako BiH,ide naprijed.
Tojkasi izdajnici prodaju drzavu za stolicu.
Ne treba uopste razgovarati sa HDZ-om i SNSD-om o ovim temama. Oni se zalazu samo za Hrvate i Srbe, ali ne ni sve njih, samo katolike i pravoslavce. Po meni, ovakve stvari se trebaju razmatrati u paketu prilikom razgovora sa Islamskom zajednicom, Katolickom crkvom i Pravoslavnom crkvom. Nema ovo veze sa drzavom, niti HDZ i SNSD mogu ikoga predstavljati izvan svojih vjerskih zajenica...
A bošnjo će vam isukati belegiju na taj isti sto
Jedan od najvećih lopova i neprijatelja Bosne i Hercegovine stekao milione pogodujući Hercegovačkim biznismenima uništio AluminiJlum itd its al eto u isto vrijeme jedan od glavnih ljudi u ovoj banana tvorevini. Mi kad se riješimo Dragana Dodika Bakira ne mislim samo ovih likova nego i politika koje oni zastupaju mi lako možemo biti Švica.
LICEMJERKO NAŠMINKANI
Trojaneri su tu samo da udovoljavaju željama Dodik-Čović.