Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska se nada virtuelnim turistima koji šalju pare i gledaju more preko Skype iz udobnosti vlastitog doma.
@Zanovijetalo ne, nego priželjkuje da navali ekipa iz najvećeg rasadnika korone u Europi
Vidim da i vi UZP-ovci učite od mentora iz Srbije, pa puštate fake news. Nije krv vod, zar ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ko o čemu, ovaj o optimizmu...
@DKing Čović i Inzko.... računica nulte sume
Pa na ljetovanje u Hrvatsku za četveročlanu porodicu ti treba pet hiljada maraka, 1000KM za testove, 2000KM za hranu i 1000KM za smještaj te tri sedmicei plus 1000KM sporednih troškova, isplatnije u Italiju otić', fasovat' Koronu i vratiti se.
Pokazali su ti poltronu gdje ti je mjesto
A pa sad ce izbori polako se priprema drug plenki vjerovatno treba birace iz bosne jer tomuje obeco drug covic I drug mile a kad zavrsu izbori opet ce te hrvate bosanske u karantinu 😥😥😥
Covic samo vijeruje u mito i guzovace da mu je ko sto i uzima
hrvatska voli djoku
jasno mi je da vecina bosnjaka, i da moze, iz inata nece u Hrvatsku i to postujem. Samo zasto je samo Turska jedina alternativa? da li ste vi igdje drugo bili (osim Crne Gore ili Albanije) pa da mozete tako uvjereno govoriti da je Turska top? znate samo z Tursku. Jasno mi je da kad vam Turcin prdne to vam zamirise kao majska ruza ali svijet je velik, razlicit i lijep.
Nece Hrvatska nista ukunut, nego ce poslusati mamu Evropu koja ce od prvog dopustiti da bosanci slobodno ulaze u EU. A Hrvatska nije vise Hrvatska, nego je EU. Uvijek treba slusat mamu.
Aha budžet pare
jao kakav hinjavac, fuj.
Prvi haber od Cove za bosnjake naravno i sve ostale 😁
Od Ploca do Makarske pustinja
Hahahahahaha eto vam gospodo iz Hrvatske, sad ćete morati otvoriti granice i da ne želite. Hoćete vi da ste u EU. ;) Lično neću ni ići u Hrvatsku, ali mi je drago, u inat njima.
E moj Tito šta nam uradiše - da bi išao na remo moram nabaviti dupljak osobnu. 🤭
Jest on meni lud lik. Brate ako je rečeno zbog virusa da je zatvoreno tad nije bitno šta si i koji pasoš imaš. IQ u negativnom
ko da se ti ista pitas 🤣
Oooooooooooiptimistaaaaaaa