Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj se ni vraćati više ostani tamo dj....e jedno!!
Hoce li Tomson biti pozvan da uvelica ovaj susret
jarane lik je isti Jadranka Kosor
NDH transferzala
Petokolonaš ode dati informacije i instrukcije Plenkoviću kako da sadejstvom zajebu BiH! Šta smo bogu skrivili da u predsjedništvu imamo dva legalna špijuna koji domovinom smatraju susjedne zemlje au predsjednišptvu BiH-a su samo da je mogu s visokog mjesta demolirati i uništiti. Gadovi!
Kme kme kme izborni zakon Andrej kme
Neznam zasto lizu dupe hrvatskoj kad je zemlja u blatu gora od bosne.
Ode Čovke na lizanje šupka i maženje pupka!
Svaka cast. U 14h u Sarajevu u 19h u Zagrebu i onda se narod zali sto mu treba A8 od 200k
Jeste al da spasi svoju guzicu, to veze s narodom nema !
Ovaj se komonto moze preseliti u hrvatsku,svakako je tamo svaki drugi dan... Mislim valja sad skontati u pomoc plenkovica kako osvojiti glasove... al brate daj to malo neofirno radi...
NE VRATIO SE HSB
Najveći jad je biti pohrvat ili posrbica.
Prvi put cujem ta dva naziva. Sto je najsmesnije izgovara ga pripadnik nacije kojeg su vekovima zvali poturice.
bhre...ne mozes tokmacima objasniti da postoji vjera i da postoji naciha i da jedno sa drugim veze nema ali to je usud nas bisnjaka da zivimo sa retardima!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni treba da nastupi ''zakon'' CAUSEVSKI.
mora da plenkovicu treba promjeniti tok neke pritoke, paziti na zarobljenike, pokazati kako se forca za Velež, objasniti mu kako se cirilicom pise jugosloven, objasniti kako od vojnog avio-giganta napraviti pustos, a pri tome uzeti lovu na sajmu i summer festu sve u svemu ima dosta toga da nauci od njega
Kakva je sad panika??