Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBO JE UPUTITI TELEGRAM SAUCESCA PORODICI SALOPEK.....A NE VLADI KOJA GA NIJE ISCUPALA ISPOD NOZA ......NAZALOST
joj cula sam...kazu plakala Kolinda cijelu noc i dan,sve je poljevali i davali joj vode i secera...
Jučer su, prema dostupnim informacijama, na pijaci u Bagdadu poginula 62 čovjeka. Potpuno nedužna 62 čovjeka. Jesi li predsjedniku Iraka uputio telegram saučešća ? Naravno da nisi i naravno da nečeš ni uputiti. Oni su za tebe kolateralna šteta, a jedan hrvatski državljanin koji je tamo otišao iz avanture ne može biti kolateralna šteta. Podaj da ti ubrizgaju beton u mozak, smežurani majmune.
A šta je onda 62 ili 8000 nedužno ubijenih, Urudijo od vezirskog grada ?
Najiskrenije saučešće izražavam porodici Salopek iz Hrvatske, kao i svim ožalošćenima. Ubijen je nevini čovjek, bez ikakva razloga i to je razlog za bolni krik do neba. Bošnjak Musliman, Sarajevo, BiH
http://***/domovina/hrvatski-komandos-samir-huskic-suborac-blokirao-zato-sto-sam-musliman-plakao-sam-cijelu-noc-822492
trebo je uputiti direktno porodici a ne trzati na politiku u svakoj situaciji
a,zakaj će on tamo? jel' moro tam ići?
@guzicaŠupak moji sigurno nisu,a ovaj tvoj je bio njihov saborac,a opet ti braniš ovog svog,što znači da si ti šupak-vehabija!!!!
Koji dupeuvlakac.