Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni scenario. Srbi napali, a hrvati uletili da pokupe šta mogu u toj frci...
vidim da je koalicija SDA -SBB - HDZ vrlo stabilna...
Ovaj idiot samo sve više usložnjava situaciju u Bosni, pokušaju lova u mutnom. Dragane pročitan si i samo je sekunda da nestaneš iz Bosne, a Hrvatima u BiH ostaviš samo jad i bijedu i posvađane sa komšijama. A sam znaš da ti koalicioni partner koga ti vrtiš oko malog prsta popustio za 5% glasova. Uostalom, sada će birački spiskovi pokazati pravo stanje stvari. Na ovu opciju niste računali - lopuže!
gamad ovakvu treba protjerati... i kad kazu oni su ko za evropu... a gledaju da podjele sto vise...
interesantno je da se poturice iz trokutistana licno oni smatraju samom drzavom BiH po kom osnovu pitam se
Mendela se borio protiv aparthejda ovj hoce da ga uvede u srcu evrope.
Domaci izdajnici i sluge pokusavaju uz pomoc nasih susjeda dovrsiti zdruzeni zlocinacki podhvat.
ne mogu ja ovo da sve citam. sta kaze, sta hoce?
..."Tu krizu nedvojbeno smatram izravnom posljedicom simultanog i sustavnog provođenja separatističkih i unitarističkih politika koje ne ugrožavaju samo jednakopravnost i konstitutivnost Hrvata, već i elementarnu stabilnost, pa i opstojnost BiH kao države" je vrh cinizma i lažnog patritizma kojeg može izreći samo ovaj kalibar ljudi! Samo se malo "zaderalo" u "teritorij" zvani kladionice i gospodin odmah koristi ono što najbolje zna, a to je lažno moralisanje i patriotizam!
Ne znam samo koliko glupanima treba dokaza da su i cetalji i ujke jednako opasni neprijatelji za Bosnu i Bosance. Ali, nastavite vi aplaudirati na Milanovicevom 'realnom' razmisljanju. Balijetine proklete, i gore vam bilo kad ste glupi ko kurcevi.
Bravo Ćoviću. Pismen čovjek.
ha, ha ,a baš pismen i pročitan. Danas su se u OHR-u baš nasmijali iako im nije do šala.
Cudi me da nije napisao i da hoce sve pokemone odjednom jer BiH Katolici imaju kao manjina pravo i na to Dejtonskim sporazumom.. Raditi smisljeno na destrukciji drzave kao BiH Katolici i Pravoslavci a ocekivati nesto da ti samo padne sa neba ........ Heheh Apsurdistan
ko o cemu,Covic o "ugrozenosti hrvata u BiH" nevjerovatno je kako u ovoj partiji pokera svi pokazuju karte pred svake izbore a samo gledaoci (citaj gradjani) se prave slijepi i ne znaju odigrati slijedeci potez,iako su karte protivnika potpuno otkrivene ocito ne znamo igrati pokera a nismo ni pametni da odigramo slijedeci potez...a kraj "ruke" je za malo manje od mjesec dana a opet ce pola drzave da apstinira i odmah nakon izbora ce poceti da kuka priznajmo konacno da smo MUTAVI,kolektivno
Kao prvo nisi "Hrvatski clan Predsjednistva" vec po Ustavu BiH ti si "clan Predsjednistva iz reda Hrvayskog naroda" tako da tvoje neustavne mastarije Dragane-Hacijenda Covicu mozes macku o rep.
Dok vi kavdzite sa Srbima ,upinjuci se da im i praznike odredite, Hrvati gledaju svog posla .
Prizeljkuje raspad. Ni rjeci o referendumu. Covicu, sve to ste vi potpisali i ne kmecu sad! Nije lako bosnjackim politicarima, problem s obe strane. Treba nam jedinstvo.
Unutarnje reorganizacije FBiH neće niti može biti! Reorganizacija čitave Bosne svakako! Podlosti i udaranja noža u leđa u kritičnim trenutcima za Bošnjake je dosta, pa i preko dosta! Bošnjaci se moraju, ponavljam, moraju pitati za sve što se dešava ili će se desiti u Bosni. SDA i Bakir više nesmiju kalkulisati, za vlasiti interes inače ih nema više ni na mapi! 1992 i 3 se nesmiju više nikada desiti Bošnjacima! SDA zauzmite čršći stav u dobrobit onih koji vas birali ili se rasturajte, biće sile!
haha e jesi ti nasao crvku u kojoj ces se moliti,cuj SDA da uradi nesto za drzavu...pa SDA najvise rastura drzavu upravo sa Covicem a i sa Dodikom sve je ovo koordinirani orkestar,svi pred izbore udaraju na istu taktiku...SNSD na raspad (referendum),HDZ na ugrozenost a SDA kao neki "branitelj" BiH pa kako ste tako glupi da ne vidite ovakve stvari,stvarno ne treba veliko znanje da se vidi glas za SDA je upravo glas za raspad drzave a dojucerasnji vlastodrsci bi se u takvoj drzavi samo razbjezali,
nastavak razbjezali,jedni u CRO,drugi u Rusiju a treci u Tursku sa punim dzepovima a ovdje bi ostala sirotinja koja je mutava i koja bi se klala za 20 KM,isti oni sto sada glasaju za SDA za 20 KM...jadno i zalosno kako mi nepismene i mutave gradjane imamo,barem pola drzave nam je nepismeno,sto politicki sto bukvalno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)