Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicka promocija..mislim kampanja za 2018 pocela :D
Je li to onaj Čović što se voza u skupljem autu od pape Franje? Htio reći kako je papa skroman, pa ispao glup. Ljudska glupost i pohlepa nemaju granica.
Jest. Lako mu je njih... Jadna djeca ga vjerovatno pitala sto se obrijao i gdje su mu irvasi.
Grli se s Fahrom, grli se s djecom, a s Bakirom neće.
Svaka čast, ali i Čovic je čovjek s posebnim potrebama npr. kuća vila od 5 miliona maraka vrijednosti,da bi zadovoljio svoje potrebe, između ostalog!!
@HerrcegBosnaPonosna Da, on je i moj predsjednik i ja to poštujem! Sve normalno! Samo meni je 8 mjeseci, a tebi ko zna koliko! Otiđi mu ponekad do 5 milionske Ville na Radobolji, ako te ne nogiraju prije, što je vjerojatnije!
@HerrcegBosnaPonosna Svi ovi se bore za svoj narod, a kako se bore govori činjenica da sve više naroda odlazi iz ove države! Da je lijepo narodu s njima i da pravde ima i posla, ne bi masovno kao u zap. Hercegovini napuštali domove, a upravo tamo mislim Čovic vlada! Ili nisam možda u pravu?
pazi da nisu srpske cokoladice
A Bake ?
@HerrcegBosnaPonosna Bake ide na KAHVU nauci vise.
@HerrcegBosnaPonosna kaže se odletio kod brke Erde na kahvu a otišao kod tvoje mame na kavu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)