Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno, kad vama sve to tako i paše...Ovoliki državni aparat sebi ni Kuvajt ne bi mogao priuštiti...
Al Svicarska moze, jos je cudnije da tamo mogu biti kantoni - okruzi i opcine tj. jos jedan nivo vlasti izmedju kantona i opcina, al dzaba vama govoriti kad vi zudite da samo sebi sto vece zlo napravite.
U Švicarskoj sigurno nema uposlenih onoliko koliko ima kod nas. Pa ovdje svaka sekretarica ima sekretaricu i svaki "savjetnik" ima svoj savjetnika...izmišljenih radnih mjesta preko milion...Zašto se njima ne ukidaju kantoni? Pa gdje bi im onda radilo pola familije i svi oni koje su uposlili u ministarstva i sl....?
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ugasiti tebe na političkoj sceni - neprocjenjivo.
Jedini tko se gasi je kriminalac Lagumdžija i mafijaški SDP....HDZ i Čović nikad jači unazad 15 godina pa ti pričaj :*
@geo..Meni je sve to isto..ne preferiram nacionalne stranke, a i ove toboze nenacionalne mi nisu drage.. Moji stavovi o zivotu, ovoj zemlji, odnosima medju ljudima nisu zastupljeni niti u jednoj opciji politicke partije. Ako su enkad i tvrdili da zastupaju nesto sto mi je blisko, brzo su od toga odustali. Stoga, bio Covic jak ili nejak, meni je jednako nemio kao i Izetbegovic, Lagumdzija, Dodik..ovaj ili onaj..kuzis?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I onaj Josip Pojavnik gori od Covica.
Čoviću, zbog takve priče glasam za Raguža.
gdje je prica o trecem, o novom kanalu, jel to pukla tikva izmedju dodika i tebe ? saznao si da dodik neslavno odlazi s politicke scene ?
Da li je poznato da je ovaj Ivo Tadić fEmilija Borisu Tadiću? ;-)
gdje ste sada SPD,DF,SBB-ovci da branite bošnjaka..."branit će te ga" kada SDA stane uz Bošnjaka i BiH i kada izađe tekst o tome..jer ste vi plaćeni da razjedniujete našu lijepu domovinu!!!!!!!!!!
Da je sreće da te pobjedi Raguž pa da konačno odeš u zatvor gdje ti je odavno mjesto !
Ma ja treba glasati za Raguža, jer će za Čovića ionako glasati svi Hrvati iz BiH, a pošto je on na svaki način po volji hrvatskog naroda i najozbiljniji političar u BiH...
Past ce i kantoni i dayton, samo je pitanje vremena..
Nismo valjda odustali od našeg lijepog Trećeg...
ukinut će se i kantoni,a ukinut ćeš se i ti sa kantonima,nije raja toliko glupa da glasa i za tebe i za tvoje kantone
Glupi ne glupi Hrvati će za njega glasati, e neće glasati za njega jedino Budimir, Jurišić i Raguž sa braćom Lijanović i jasno Bošnjaci. Tahiraga to ti je realnost.
Kako god, Martina u predsjedništvo..
Kao šefa Cerićevog kabineta
Priča o ukidanju kantona je samo populistička i zapaljiva predizborna priča koja DF-u i SBB-u treba da navuće što više bošnjačkih glasova. Sa politikom i djelovanjem ovog čovjeka se inače ne slažem, ali se sa ovom izjavom da nema gašenja kantona, itekako slažem. Ne zbog toga što ne bih volio efikasniji i manji državni aparat, nego zato što ukidanja kantona nema vez volje jednog naroda, tj. Hrvata i to treba uvažavati. Isto tako, nema ni trećeg entiteta bez volje Bošnjaka. A, priča o ukidanju kantona je samo populistička i zapaljiva predizborna priča koja DF-u i SBB-u treba da navuće što više bošnjačkih glasova.
Btw kad pogledate ovu sliku jel i vi kao ja vidite zlo?Lik mi stvarno tako izgleda,ko neki demon iz Marvela.
Sve bi to što si nabrojao , dragi stožerniče , moglo biti ostvarivo , ali samo ako ti i tebi slični ne bi bili na pozicijama vlasti , kao ovih teških 20 godina. Ti i tvoji istomišljenici , koji ste opljačkali sve živo što se moglo opljačkati , ni po ljudskim ,a ni po Božijim regulama ne zaslužujete više ništa osim bajbuka. Hoče li se to i desiti , ostaje da vidimo. Narode pamet u glavu i nedozvoli da te seoske varalice i kriminalci opet prevare!
HDZ ne moze graditi nista moderno jer imaju mozak koji samo siri mrznju i stare ideje!!!! Stare ideje vise ne mou biti od koristi nikome!
...ona budala lijanović misli da se ustav mijenja njegovim sudžukama i junitama :)))
Joj commie što me nasmija, comment do bola :-)