Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA DOBAR SI TI KRIMOS,AL NE VEĆI OD IZMETBEGOVIĆA!!
po cemu ? nema niko gori od ovih "seperatista" Dodik - Covic ..koji nase poreze nose iz drzave !
Eto nek ti iz Laktasa, znas ko je i koliki krimos....je.bo li te Kacavenda! :)
pa sta i ko moze sprijeciti sutra Covica da reketira vlasnika evo Leda ili Violete ili Binga... sa vladavinom zakona sve pocinje i zavrsava
pa sta kad ovdje nema vladavine zakona za neke. E radi toga nema investicija a ne sto borci blokiraju put gospodo.
nista uhapsit ga pa neka u pritvoru da odgovore na ova pitanja !!!
smijesno, pa on ima bosnjka vise koji ce svjedociti u njegovu korist ... nego sto bilo koji bosnjak ima bosnjaka da svjedoci u njgovu korist.. Zasto... pa pola pije pola sarcu daje..
ehehehheeheh ...mlate oni novce, milijune i stotine milijuna, a prasina se baca u oci drugima ..... hrvstska samuprava ili 3 entitet koji gura hdz preko tzv. hns-a, nije nistra drugo nego privatna prcija hdz-a .... a okuplja tajkune i krimose i sve je podredjeno njima... price o boljitku katolika ili ti hrvata kako vole kazati su samo ubleha, jer kako su oni aktivni hrvata sve manje .... ovdje je samo zastita osobnih finansijskih interesa tajkuna ...
Ja bi samo kratko: "Magija ciri-bu ciri-ba nestala je lova preko papira bez ispaljenog metka od nepoznatog strijelca ujeo je vuk kenjca...."
Čoviću je 17.000 KM sića. Taj mulja milijunima.
Poreska uprava da se bavi ovim a ne ja. Odnsono njen direktor i HDZ, sad ne znam tačno kojeg ! HDZ je nosilac u BIH EUROPSKIH vrijednsoti a ne vrijednosti UZPa ! kao što je ova pomenuta !
U BiH ne postoji uopće termin "sukob interesa", tako da novinari ne izmišljajte nešto čega nema. :D
Za elitu ima sve i preko toga, za narod kur...a!
OVAJ SKUTOR NE SAMO DA JE U SUKOBU INTERESA VEC ON SVAKODNEVNO SVE VISE I VISE POSTAJE U SUKOBU I SAM SA SOBOM KAO I NJEGOV JARO DUDKO
Dok se Hrvatu gleda u 17 tisuca,miljuni i miljarde prolaze.....fijuuuuuuuuuu
pa lik u dzepu ima 17k a vi njega optuzujete za to..plati kaznu odmah na licu mjesta..ako upati u 7 dana placa pola :D
kriminalci u kravatama!! ovaj se vec jednom izvukao na sudjenju zahvaljujuci potkupljenom pravosudju ali doci ce dan da robija i za ulogu u ratu i miru.
kamenjarska bagra